nlc.hu
Életmód
Fájdalommentes fotózás

Fájdalommentes fotózás

Balog Judit fotós évek óta járja az országot. Hol egy budapesti sajtótájékoztató eseményeit örökíti meg fényképezõgépével, hol egy újságíró kíséretében rohan le egy vidéki villáminterjúra.





Talán mondanunk sem kell, hogy a média izgalmas világa egyszerre fárasztó és kimerítő is. Egy-egy nap végi fejfájás szinte természetes. Ennek kapcsán beszélgettünk Judittal a Nurofen fájdalomcsillapítójáról.


Hol találkoztál először a Nurofen új, Pikk Pakk csomagolásával?
– Egy kolléganőmnél láttam először – ő is fotós -, amikor egy közös fotózás során úgy megfájdult a fejem, hogy nem tudtam a fényképalanyomra koncentrálni. Ez egyébként gyakran előfordul velem munka közben; a kamera keresőjébe kukkantva fél szemmel állandóan hunyorognom kell, amitől aztán kapok egy jó kis fejfájást.

Szóval „szájhagyomány” útján hallottál először a Pikk Pakkról. A kolléganőd milyen véleménnyel volt róla és miért döntöttél végül te is a termék mellett?
– Ő főleg a praktikus okait hangoztatta, de nagyon elégedett volt magával a gyógyszerrel is, mert fejfájáson kívül gyakran voltak menstruációs fájdalmai, márpedig a Nurofenben lévő hatóanyagok gyorsan csillapítják az ilyen panaszokat. Visszatérve a Pikk Pakk csomagolásra: biztosan sokak számára ismerős a hatalmas táskákkal közlekedő fotósok képe. Objektívek, elemek, fotós állvány és még sorolhatnám: no itt aztán már csak egy női retikül hiányozna, ezért rendszerint kistáska nélkül megyek a fotózásokra.

Akkor a Pikk Pakkot neked találták ki!





– Így van; a doboz nem foglal nagy helyet, a zsebemben is elfér, ugyanakkor nem gyűrődik össze benne a gyógyszer. Szerintem nem kell fotósnak lenni ahhoz, hogy valaki megtapasztalja a termék előnyeit, hiszen mindenkinél adódnak olyan helyzetek, amikor nincsen kéznél a kézitáska, de tény, hogy egy fotóslánynál extra jól jönnek az ilyen termékjellemzők.

Munkaidőn kívül is zsebben hordod a Nurofen Pikk Pakkot?
– Természetesen nem. Szabadidőmben nálam is van táska, ahol könnyebben megtalálom a Pikk Pakkot, mint korábban, amikor vadászni kellett a megbúvó, töredezett gyógyszeres levélre.

Korábban milyen fájdalom- vagy lázcsillapítót használtál?
– Mindenki számára ismerős az otthoni gyógyszeres doboz káoszának látványa. Azelőtt, ha megfájdult a fejem vadul turkálni kezdtem az egykor cipősdobozként szolgáló gyógyszertartóban és az első „szembe jövő” fájdalomcsillapítóból bekaptam egyet. Mostanában nincsenek ilyen mutatványaim: ha hasogat a fejem, vagy fáj a fogam, egyértelmű, hogy a táskámba nyúlok. Ha pedig kifogy a Pikk Pakk doboz, beteszek egy új levéllel a Nurofenből és megyek a dolgomra. Ahogyan most is egy sajtótájékoztatóra rohanok.


A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top