nlc.hu
Életmód
Nyári ízvarázs, villámgyorsan

Nyári ízvarázs, villámgyorsan

Nyári délutánok elmaradhatatlan „kelléke”a grillezés. Miért? Mert végre kiköltözhetünk a szabadba. Egész évben a négy fal között éljük az életünket, rohanunk, nincs idõnk egymással törõdni. De végre itt a nyár





Elérkezett az idő, hogy végre te is több időt tölts el azokkal, akiket szeretsz. Szedd össze a barátokat és kiránduljatok, nyaraljatok, vagy csak sütögessetek együtt. A grillezésben az a jó, hogy szinte semmi sem kell hozzá. Van kerted? Remek! Akkor a kertbe hívd meg a barátaidat! Nincs kerted? Az sem gond, hiszen az erkélyen sült húsok ugyanolyan ízletesek, mintha a kertben készültek volna. Erkélyed sincs? Akkor irány valamelyik fantasztikus kirándulóhely, ahol kedvetekre grillezhetitek a húsokat, vagy akár a zöldségeket.

Figyelj viszont arra, hogy minden grillezés alapja, a jó pácolás. Nem kell megijedni! Már nincs szükség arra, hogy előző este pácold a húsokat. Különböző fűszerekre sincs szükséged. A Knorr Delikát Villámpác és Fűszervarázs család termékeivel bármilyen húst, zöldséget mindössze fél óra alatt ízletessé és porhanyóssá tehetsz. Jól hangzik? Szerintem is! Emlékszel még milyen érzés, amikor előző nap bepácoltad a húsokat, és másnap zuhogott az eső? Többé ne is gondolj rá! Egyszerűen csomagold össze a hozzávalókat. Megérkezés után pácold be az alapanyagokat, és mire a parázs izzani kezd a hús is készen áll a sütésre.






Nyaralásra is magaddal viheted a Knorr termékeit. Praktikus a csomagolásuk, nem foglalnak sok helyet és a halaknak, kagylóknak, vagy bármely tenger gyümölcsének is tökéletes ízt kölcsönöznek.

Grillezéshez azonban nem feltétel a nagy társaság, vagy a szabad levegő. Otthon, családi körben is élvezhetjük a finomra pácolt falatok ízét, hiszen akár sütőben is elkészíthetjük őket.Már csak egy éhes csapatot kell keresned hozzá, és jó étvágyat!



Még több tippet szeretnél? Kattints ide!»





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top