Életmód

Mi világunk családi nap

Családi nap? Akkor a fõszerep a családoké. Legfontosabb az együttlét, a közös szórakozás. A Mi világunk klub is így gondolta, ezért a hétvégén egy hatalmas családi bulit rendezett.







A buli helyszine a a Fővárosi Állat- és Növénykert volt. A jól megválasztott helyszín mellett, rengeteg programot szerveztek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Amíg a gyerekeket Ördög Nóra, a műsorvezető szórakoztatta, addig az anyukák hasznos tanácsokat kaptak a mindennapi élet megkönnyítéséhez. Praktikák és ötletek után pedig jöhetett a felhőtlen közös szórakozás.






A színpadon a Padödö együttes, az Alma együttes, Eszményi Viktória és Heilig




Gábor, Ricsi bohóc, illetve bűvész show is szórakoztatta az egész családot.
A nap fénypontja pedig, a sztárvendég érkezése volt. A sztárvendég Pola, a csimpánzkölyök volt, aki kifejezetten erre a napra érkezett vendégségbe új otthonából, a győri állatkertből. Ahhoz, hogy Pola is jól érezze magát, a gyerekek hatalmas banántortával kedveskedhettek neki. Olyan volt, mint egy hatalmas családi születésnap.







A családdal közösen eltöltött idő mindenki számára igazi szórakozás volt. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálták a kedvükre való programot.

A rendezvény fő üzenete az volt, hogy felhívja a figyelmet az olyan napok fontosságára, melyet együtt és jó hangulatban tölt el a család.

Ha Te is szívesen részesülnél a Mi világunk klub előnyeiből, regisztráld magad a klubba a www.mivilagunk.hu oldalon.



 










NÉZD MEG KÉPGALÉRIÁNKAT!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top