nlc.hu
Életmód
Indul a Rexona Önbizalom Akadémia

Indul a Rexona Önbizalom Akadémia

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy mindannyian szeretnénk magabiztosak lenni. A Rexona Önbizalom Akadémia résztvevõi már elindultak a magabiztossághoz vezetõ 1 hónapos úton.







Nem egyedül vágtak bele a „kalandba”, hanem az Önbizalom Akadémia két konzulense, Csisztu Zsuzsa és Görög Zita, valamint neves szakértők kíséretében.


 


Milyen út vezet idáig?

Az Önbizalom Akadémiára jelentkezni egy rövid történettel lehetett, amely egy olyan helyzetet mesélt el a pályázó életéből, amikor nem volt elég önbizalma. A zsűri, melynek természetesen az Önbizalom Akadémia két konzulense, Csisztu Zsuzsa és Görög Zita is tagja volt, közel kétszázötven pályázatból választotta ki az Akadémia kurzusainak résztvevőit.

Sokunkat ugyanaz a kérdés foglalkoztat

A beérkezett történetekből kiderült, hogy a nőket általánosságban hasonló természetű kérdések foglalkoztatják. Sokan szeretnének csinosan öltözni a súlyproblémáik ellenére is, divatos frizurát viselni, valamint előnyös hétköznapi és alkalmi sminket készíteni saját maguknak. Általánosan felmerülő téma az önismeret hiánya, és az ebből adódó önértékelési problémák. Sok nőt foglalkoztat, hogy különböző munkahelyi szituációban, hogyan álljon ki önmagáért, és mit tegyen azért, hogy viselkedése magabiztosságot sugalljon.


Hogyan zajlik a Rexona Önbizalom Akadémia?

A Rexona Önbizalom Akadémia kurzusai az említett témákra épülnek. Két párhuzamos osztály indul, az egyik a Stílus-Megjelenés, a másik Önkifejezés- Kapcsolatteremtés témakörben.



A STÍLUS-MEGJELENÉS kurzuson Horacsek Ágnes sminkes, Makány Márta




öltözéktervező, Sári Kata mesterfodrász, Leitner Rita mozgás- és stílustanácsadó segítenek tökéletesíteni a lányok megjelenését. Az ÖNKIFEJEZÉS–KAPCSOLATTEREMTÉS témakör résztvevőinek Leitner Rita mozgás és stílus tanácsadó, Lukács Zsolt fejvadász, Horváth Rita humán erőforrás vezető, Makány Márta, öltözéktervező, valamint Tari Annamária pszichológus, a foglalkozások alkalmával segítenek a belső harmónia megteremtésében, és a határozott és magabiztos viselkedés elsajátításában.
A Rexona Önbizalom Akadémia résztvevői a kurzus ideje alatt heti egy alkalommal találkoznak Csisztu Zsuzsával, valamint Görög Zitával, hogy megbeszéljék a kurzussal kapcsolatos tapasztalatokat, és tanácsokat adjanak egymásnak. Egy ilyen kötetlen beszélgetés nagyszerű alkalom arra, hogy a lányok jobban megismerjék egymást, és a kölcsönös tapasztalatcsere alkalmával mindenki tanulhat a másiktól.
A Rexona Önbizalom Akadémia résztvevői a kurzus végén ünnepélyes keretek között átvehetik a Rexona Önbizalom Akadémia Diplomát, és remélhetőleg a jövőben magabiztosan birkóznak majd meg az élet kihívásaival, akár mindennapi, akár sorsfordító helyzetekről legyen szó!



Kíváncsi vagy, hogy a Rexona Önbizalom Akadémia résztvevői milyen területen szeretnének magabiztosabbá válni?

Olvasd el a 4 Stílus-Megjelenés, és a 4 Önkifejezés–Kapcsolatteremtés témakörre vonatkozó történetet»









Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top