Életmód

Ne csak higgy egészséged állandóságában, tégy is érte!

Az egészséges táplálkozás a helyes életmód egyik alappillére. Vannak azonban egyéb, az egészség megõrzésében jelentõs tényezõk is.

Melyek ezek, és miként kerültek most fókuszba?
Az egészség megőrzésében a táplálkozáson túl egyéb tényezők is jelentős szerepet játszanak.

Szomorú statisztikákról, a magyar lakosság kedvezőtlen egészségügyi mutatóiról, a különböző szív- és érrendszert érintő betegségekről mostanság rengeteget cikkeznek.

Azzal azonban mégis kevesen vagyunk tisztában, hogy saját életmódunk mennyire helyes, mely területeken, és legfőképpen hogyan kellene, lehetne ahhoz változtatni, hogy szervezetünk számára egészségesebben éljünk, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben.



Aki most ellátogat a www.flora.hu -ra és kitölti a Flora szakemberei által összeállított teszteket, átfogó képet kaphat jelenlegi életmódjáról és arról, hogy mit tehet saját egészségéért.

A négy témakört átfogó tesztek kitöltésével nemcsak értékes tapasztalatokat nyerhetsz saját életmódodról, de ha igazán szerencsés vagy, akár az értékes nyeremények egyike is a tiéd lesz.

Hiszen ki ne örülne egy 3 hónapos korlátlan bérletnek a Mammut 2-ben található Gold’s Gymbe, vagy kinek ne jönne jól egy Zepter edénykészlet, amelyben minimális zsiradék felhasználása mellett is csodás ízekkel varázsolhatjuk el akár kedvesünket, akár barátainkat?!

 

 

Ha jobban belegondolunk, az EuropaFit Hotel 2 éjszakás wellness hétvégéjét minden kényeztetésével együtt is el bírnánk viselni. És ha még tudatosabbak, előrelátóbbak vagyunk, a Roche Diagnostics koleszterin- és vércukorszintmérő gépét is igazán értékelni tudjuk.

De mit is kell tenned, hogy ezen ajándékok közül valamelyik a Tiéd legyen? Nagyon egyszerű:

1.  Látogass el a www.flora.hu  oldalra

2.  Töltsd ki a négy tesztet, 
•  kezdd jelenlegi egészséged állapotod felmérésével
•  teszteld le, vajon mennyire élsz fizikailag aktív életet
•  a táplálkozásról se feledkezz el,
•  és ugyebár az életmódodat a stressz szempontjából sem haszontalan letesztelni.

3. A tesztek kitöltésével automatikusan bekerülsz adatbázisunkba, akik közül a szerencsések megnyerik a fent felsorolt partnerek nyereményeinek egyikét.

4. Ez még nem minden, ha a honlap tanácsadó boxába te is leírod, hogy számodra mi válik be, akár csak azt, hogy te minden reggel 3 perccel korábban kelsz, hogy az ablakon kinézve átgondold a rád váró napot, újabb ajándékot nyerhetsz. Nem beszélve arról, hogy másokkal is megoszthatod élményeidet, tapasztalataidat. És ha már ott vagy, biztos végig fogod futni a többieknek már bevált tanácsokat is, hátha tanulsággal szolgálnak.


Tesztelj, nyerj és változtass! Ez tényleg megszívlelendő.


További információk a honlapon»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top