nlc.hu
Életmód
Erõsítsd kisugárzásodat!

Erõsítsd kisugárzásodat!

Te is ismersz olyan embereket, akik a figyelem középpontjába kerülve meghódítják, és magukkal ragadják a körülöttük lévõket, holott nem is tesznek ezért semmi különöset? Lesd el titkukat, és erõsítsd te is kisugárzásodat!

A kisugárzás, aminek a személyes varázs tulajdonítható, nem más, mint lelki sajátosság. Tágabb értelemben az ember páratlanságát, megismételhetetlenségét jelenti, hiszen nincs két egyforma egyéniség. A kisugárzásból táplálkozik a karizma és a sárm, de a kettő között nagy különbség van. Karizmával ugyanis csak nagyon kevés ember bír, ők azok, akik vonzzák és magukkal ragadják a többieket, megjelenésükkel tiszteletet ébresztenek anélkül, hogy bármit mondanának vagy tennének. Aztán vannak az aranyos, bűbájos, kedves, sármos emberek, akikkel nap mint nap találkozhatunk, és akikben szintén van valami megfoghatatlan. De ez nem nevezhető különleges képességnek, és nem keverendő össze a karizmával. Kisugárzása pedig mindenkinek van, hiszen ez születési adottság, csak amikor lefoglalnak bennünket a gondok és az aggodalmak, akkor a kisugárzásunk is halványul.

A rejtett kincs

Sármosnak nevezzük azokat az embereket, akikre öröm ránézni, akiknek a tekintetében, mozgásában van valami különleges. Közelükben valóságos felüdülést érzünk, s általuk a környezetük is kiegyensúlyozott lesz. A sárm belső, rejtett kincs, a személyiség vonzerejének alapja, amelynek segítségével valaki képes felhívni magára a figyelmet. A sármos emberek titka egyszerűbb, mint ahogy azt először bárki is gondolná.


Hogy legyünk sármosak?

• Az első és legfontosabb feladat az önismeret, melyre nagyon sok időt és energiát kell fordítanunk.
• Időnkénti befelé fordulásra van szükség ahhoz, hogy tisztában legyünk az érzéseinkkel, megismerjük az erősségeinket, és szembe merjünk nézni a gyengeségeinkkel.
• Meg kell tanulnunk ezeket az erősségeket a megfelelő helyen és időben használni, a gyengeségeket pedig pozitívummá alakítani.

Fejleszd az önbizalmad!

Szellemi és lelki kiegyensúlyozottságunk azonban mit sem ér, ha hiányzik belőlünk a testi elégedettség. Csak úgy válhatunk sugárzó személyiséggé, ha nem úgy tekintünk a fizikumunkra, mint megváltoztathatatlan végzetre. Ne ostorozzuk örökkön örökké az adottságainkat, fogadjuk el tökéletlenségeinket, és vállaljuk önmagunkat. Merjük megélni az érzéseinket, és tartsuk tiszteletben a hibáinkat, beleértve a testi és a kozmetikai tökéletlenségeket is. Éppen az ilyen hiányosságok tesznek utánozhatatlanná, egyedivé, s csak akkor válhatnak igazán hibákká, ha annak tekintjük őket. A kisugárzásnak például semmi köze sincs a tökéletes alakhoz. Legjobban ez a manökenek esetében látható, hiszen a bemutatott ruha sikere csak 10 százalékban múlik a modell alakján, 90 százalékban pedig a hölgy kisugárzásán, mellyel a ruhának stílust kölcsönöz.

A kisugárzás tehát az önbizalmon alapul, minél jobban táplálja valaki, annál jobban fejlődik, és szépséget sugároz szét. Ráadásul a hiányosságok elfogadásával rengeteg energia megtakarítható, és erényt kovácsolva belőle – gondoljunk csak Barbra Streisand orrára – a külső és a belső harmónia megteremtésének is esély adható. Aki képes vállalni önmagát, akinek teste, lelke és szelleme harmóniában van, arra a külvilág előbb-utóbb biztos, hogy csodálattal tekint.

Praktikákért kattints ide»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top