Életmód

Garantáltan kíméletes

Sokszor szidod a reklámokat, hogy már megint valami butaságot mutatnak be? Kikapcsolod a tévét, kimész a konyhába és meglátod, hogy a gáztûzhelyed felületén még ott szárad a tegnap kifutott tej és a mosogató foltos maradt, hiába súroltad?

Takarítás egyszerűen





Ki szeret sikálással, takarítással órákat eltölteni a konyhában? A párod, gyerekeid biztos nem, és érthető, ha te sem, mert inkább velük töltenéd az időd. Viszont az is érthető, hogy szeretnéd, ha saját kis birodalmad, a konyha, tiszta lenne, és hosszú ideig szép és ragyogó maradna. Az egész család használja az “örök tűzhelyet”, a konyhát, így természetes, ha használat során különböző szennyeződések, lerakódások, foltok keletkeznek.

Egy átlagos háztartásban sok minden található, ami a konyha tisztítására alkalmas. A listavezető az ecet, de a citromlé is nagy segítségedre lehet. Az üzletekben sokféle citruskészítményt, tisztítókrémet, speciális felületekre kifejlesztett spray-t kínálnak. A takarítással járó fáradságot, és költségeket csökkentheted, ha a megfelelő szert használod sőt még a felületek állapotát is megőrizheted. Hiszen a nagymamád kedvelt vegyszere régen bevált, de ma már hatékonyabb és kímélőbb univerzális mosogató- és súrolószerek vannak. És mivel a nagyid által használt szer olyannyira súrol, hogy az ő konyhakredence, hűtője már rég elvesztette eredeti színét, csillogását, karcokkal is bővelkedik, marad a hatékony súrolókrém kipróbálása.

Időtakarékos és hatékony





Veled is gyakran előfordul, ha belekezdesz a gáztűzhely súrolásába, akkor már a konyhapultot, a hűtőt, a csempézetet is tisztán akarod látni? Ezért mosogass el mindent, majd tegyél egy kis mogyorónyit a súrolókrémből a szivaccsra és azzal töröld át a mosogatót. Nyisd ki a hűtőt, és miután kidobáltál mindent a kukába, aminek lejárt már a szavatossága, tisztítsd ki.

Természetesen a súrolószer használata előtt olvasd el a használati utasítást, hiszen vegyszerről lévén szó, így megelőzheted a károsodásokat. A Cif segít, hogy mindenre megtaláld a megfelelő tisztítószert.


A Cif legújabb terméke a Cif Super Cream két lépésben fejti ki tisztítóhatását. Először oldott aktívanyag tartalma révén fellazítja a szennyeződést, majd súrolószemcséivel fizikailag távolítja el a zsírt, a vízkőlerakódást, a penészt, vagy a makacs szennyeződéseket. Klórtartalmának köszönhetően pedig gyorsan elbánik a kévé-, tea- vagy vörösborfoltokkal is. A le- ill. megsúrolt felületet könnyen és egyszerűen tiszta vizes kendővel töröld még egyszer át és tekintsd meg a tiszta, csillogó konyhádat.






Látogass el honlapunkra!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top