Hozzávalók 2-3 személyre:
1 tasak Knorr Ínyenc Spárgakrémleves
10 dkg csirkemellfilé
1 ek. étolaj
20 dkg zöldborsó (mélyhűtött)
1/4-1/2 tk. curry
Elkészítés:
A csíkokra vágott csirkemellfilét megsózzuk, egy lábosban olajon megpirítjuk, majd egy tálba kivesszük. A lábosba (melyben előzőleg a húst sütöttük) bő fél liter vizet töltünk, felforraljuk. Hozzáadjuk a tasak tartalmát és a borsót. Habverővel gyakran kevergetve, közepes lángon 5 percig főzzük. Curry-vel ízesítjük. Pirított csirkemellcsíkokat kínálunk hozzá levesbetétként.
Tipp: még pikánsabbá tehetjük levesünket, ha főzés közben reszelt almát adunk még hozzá
Elkészítési idő: kb. 20 perc