nlc.hu
Életmód
Kolbászos toszkán paradicsomleves

Kolbászos toszkán paradicsomleves

Olaszos ízek, magyaros kolbásszal? Remek kombináció, próbáld ki! Az ízvilága magával ragad!






Hozzávalók 2-3 személyre:

bő fél liter víz
1 tasak Knorr Ínyenc Toszkán Paradicsomleves
10 dkg főzőkolbász
1 ek. olivaolaj (pl. Bertolli)
1 doboz fehérbab (konzerv, 240 g)
1 csomag (100-125 g) mini-mozzarella golyó
majoranna


Elkészítés:

A kolbászt felszeleteljük, és az olivaolajon megpirítjuk. A babot lecsepegtetjük, hozzáadjuk a kolbászhoz, majd felöntjük bő fél liter vízzel. Az egészet felforraljuk, majd beleöntjük a tasak tartalmát, és gyakori kevergetés mellett közepes lángon 3 percig főzzük. Hozzáadjuk a mozzarella golyókat, majorannával ízesítjük, és további 2 percig főzzük.
Friss kenyérrel kínáljuk!

Elkészítési idő: kb. 10 perc


Még több recept!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top