nlc.hu
Életmód
Kényeztetés felsõfokon a Carte d’Orral

Kényeztetés felsõfokon a Carte d’Orral

Testünk és lelkünk kényeztetésével egészségesebbek, vidámabbak lehetünk. Megnõ a teljesítõképességünk, ami segíthet az életminõségünk javításában.








A Carte d’Or éppen ezeket a szempontokat tartja szem előtt, amikor új játékra hívja a jégkrémek szerelmeseit.


A Carte d’Or gyártója, az Algida, számára nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, ezért törekszik arra, hogy jégkrémeivel kompromisszum nélküli élvezetet nyújtson, azoknak is, akik a könnyű, light termékek szerelmesei. A csökkentett zsírtartalmú Carte d’Or jégkrémek nemcsak hozzájárulnak ahhoz, hogy fittebbek legyünk, hanem most teljes egészségkúrát is kínálnak. Nemcsak az ízlelőbimbóinkat, hanem a testünket is szeretnék kényeztetni. A hévizi Hotel Európa Fit****superior szállodával karöltve olyan nyereményjátékban vehetünk részt, ahol az egészségünk a legfontosabb kritérium.







 


 





 
A Carte d’Or Milka-Madártej light co-pack termékeken található kuponnal nyerményjátékon vehetsz részt, amelynek fődíja 10 db kétszemélyes wellness hétvége a hévizi Hotel Európa Fit****superior szállodában. A szálloda nemcsak félpanziós ellátással, hanem többek között kényeztető masszázzsal, szaunával, konditeremmel is várja a szerencsés nyerteseket . És ez még nem minden. Az exluzív környezet, a tökéletes kiszolgálás, és a magas szintű szolgáltatások, mind mind a nyertesek kényelmét szolgálják.

Érdemes a karácsonyi bevásárlásnál betenni a kosaradba a Carte d’Or co-packot, hátha te leszel az, akik februárban a szálloda éttermében élvezheted az általa megnyert ajándékot.














 


 


 


 


 


 


 




Ismerd meg a Carte d’Or-t!»


Szeretnél többet tudni a fődíjról?
Olvasd el Wellness és az egészség című cikkünket!»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top