Életmód

Ropogós kosárka három gombóc jégkrémmel

Az az igazi, amikor minden elfogy! Ennél a receptnél a "kehely" is ehetõ, sõt még finom is!

Hozzávalók:
25 dkg porcukor
7 dkg liszt
12 dkg durvára tört mandula
10 dkg puha vaj
1 dl friss narancslé

2,5 l tetszőleges Carte d’Or jégkrém

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit egy fakanál segítségével lehetőleg simára keverjük, és hidegen pihentetjük 30 percig. Kibéleljük a kosárkaformákat, 160 fokos sütőben addig sütjük, amíg aranybarnára nem pirul. Még melegen kivesszük a formából, tányérra helyezzük, hűlni hagyjuk.

Hozzáadjuk a jégkrémgombócokat. Ízlés szerint díszítjük.

Itt még többet olvashatsz! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése