Életmód

Az Életmód Központ segít eligazodni a táplálkozási trendek útvesztõjében

Tényeket, érveket, alaposan alátámasztott eszmefuttatásokat kínálunk mindazoknak, akik nem holmi múló divatirányzatok alapján szeretnék meghatározni az életüket.

A Nestlé Életmód Központ célja, hogy személyre szabott tanácsokkal lássa el az érdeklődőket és így járuljon hozzá egy harmonikusabb, egészségtudatosabb életmód kialakításához Magyarországon.

A téma iránt érdeklődők tudják, hogy laikusként igen nehéz eligazodni a táplálkozási divatok, trendek, problémák útvesztőjében. Éppen ezért a Nestlé Életmód Központ elsőszámú feladatának a múló divatoktól független, szakmailag hiteles tájékoztatást tartja, amellyel nem egyeztethető össze semmiféle hangzatos módszer, szisztéma vagy termék promóciója.

Az Életmód Központ a megelőzésre és az egészséges, kiegyensúlyozott, harmonikus életmód kialakítására helyezi a hangsúlyt, ezért elsősorban tanácsadó fórumként szeretné segíteni az egészséges életmódra törekvő embereket. Szakértői azonban szívesen fogadnak egy-egy konkrét problémával kapcsolatos kérdést is. Az Életmód Központ az internetes és telefonos elérhetőségen kívül időről-időre igyekszik élő, személyes kapcsolatot is kialakítani az egészséges életmód iránt érdeklődőkkel. »

Ennek első lépéseként 2005 őszén havi rendszerességgel ingyenes és mindenki számára nyitott előadássorozatot indít a Magyar Tudományos Akadémia épületében. »

Az előadássorozat keretében a Nestlé Életmód Központ szakértői egy-egy egészséges életmóddal kapcsolatos témát ismertetnek meg a nagyközönséggel. Az előadások témái között megtalálhatóak a táplálkozás sajátosságai, az étkezés és az életvezetés pszichológiai aspektusai, valamint a felgyorsult, urbánus életvitellel összeegyeztethető testmozgás is. A sorozat előadói ennek megfelelően dietetikusok, pszichológusok, gasztroenterológusok, mozgásterapeuták, és számos más, az egészséges életmóddal kapcsolatos terület szakértői.

Érdemes elolvasni háziasszonyaink véleményét is a programról!


Demcsák Zsuzsa:
Szerintem annál nagyobb kincs nem létezhet egy ember életében, mint rájönni arra, ő kicsoda, és ennek megfelelően mire van szüksége. Ennek eléréséhez az Életmód Akadémia tényeket, érveket, alaposan alátámasztott eszmefuttatásokat kínál mindazoknak, akik nem holmi múló divatirányzatok alapján szeretnék meghatározni az életüket, akiknek az egészséges életmód, a test-, a természet-, az éntudatos élet a sajátjuk. »



Béres Alexandra:


Lépésről lépésre, kis változtatásokkal eljuthatunk egy testileg, lelkileg egészségesebb, kiegyensúlyozottabb társadalomhoz. Biztos vagyok benne, hogy e cél elérésében az Életmód Központ is jelentős szerepet játszhat. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top