Életmód

Carte d’Or desszertpillanatok

Étkezési szokásainkhoz alapvetõen hozzátartozik a desszert. Elõétel nélkül még elképzelhetõ egy ebéd vagy egy vacsora, de a desszert – és ezzel talán mindenki egyetért - étkezéseink megkoronázása.





A desszertek közül – a közhiedelemmel ellentétben – a jégkrém bármely évszakban felcsigázhatja ízlelőbimbóinkat. Hiszen legyen nyár vagy tél, egy  ízlésesen elkészített jégkrémkehellyel önmagunkat és szeretteinket is boldoggá tehetjük.



Legyen jó a választás!



Érdemes válogatni a Carte d’Or kínálataból. Mindig gondoljuk végig, melyik jégkrém illik legjobban az adott hangulathoz, az adott pillanathoz. Adjuk meg a módját! Egy kis fortéllyal ínycsiklandozó kelyhet varázsolhatunk egy kis sütemény, néhány szem gyümölcs, vagy akár egy pici tejszínhab segítségével.










Baráti összejövetelektől a pezsgős vacsoráig









• Laza baráti társaságot várunk? Egy bohókásan feldíszített kehely, és máris megvan a remek hangulat.

• Állandóan fogyózik a barátnőnk? Lepjük meg a Carte d’Or light jégkrémjeinek valamelyikével! Egy kis gyümölccsel csodát varázsolhatunk az asztalra, és mégsem kell lekiismeretfurdalást éreznünk.


 







• Szülinapi ebéd? A ínycsiklandóan feldíszített jégkrémkehely a legjobb választás. Ennek senki sem tud ellenállni. A gyerekek és a felnőttek is rajonganak érte!


• Kellemes, nyugodt estét szeretnénk a családunkkal? Esti filmnézéshez a Carte d’Or csoki, eper, dió jégkrémjeit ajánljuk, pici tejszínhabbal díszítve. Percek alatt elkészíthetjük ezeket az ínycsiklandó meglepetéseket, amellyel egy kis melegséget lophatunk a hétköznapokba. De egy laktató vacsora után könnyebb élvezetet nyújthat a Carte d’Or Joghurt-Erdei gyümölcs jégkrémje.






 

• Mit ajánlunk szerelmes pillanatokra? Mindenképpen a Carte d’Or krémesebb Mascarpone és Madártej jégkrémjeit, sok-sok tejszínhabbal és csokiöntettel. Ugye már te is érzed az édes hangulatot, amely belengi a szobát?











• Egy elegáns kettesben töltött estéhez pedig leginkább egy kis pezsgőt ajánlunk a Carte d’Or citromízű Sorbet jégkrémjével.



Mi csak ötleteket adunk, a pillanat csak a tiéd. Válassz hozzá desszertet! »






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top