nlc.hu
Életmód
Gyógyulj kristályokkal!

Gyógyulj kristályokkal!

A fényesre csiszolt kristályokat szereted a kezébe venni és végigsimítani? Ez nem véletlen, hanem belülrõl fakadó késztetés: testünk gyógyító ösztönei azokat az ásványokat teszik különösen vonzóvá számunkra, amelyek leginkább képesek segíteni testi-lelki gondjainkon.

„A nemeskövek és az ásványok titka a rezgésükben rejlik, ami az ember rezgésével együtt hatást gyakorol a lélekre, a szellemre és a testre – hangsúlyozza Izing Klára asztrológus. – Mivel mindegyik kő más-más hullámhosszon rezeg, ezért használják őket különböző betegségek gyógyítására, problémák kezelésére. A kövek és az ásványok átveszik az őket kézbe vevő ember rezgéseit is, ezért a kristályokat érdemes viselés, használat előtt hideg folyó víz alá tartani. Így a kőnek csak a természetes, gyógyító rezgése érvényesül.”

„Belső gyógyítónknak” köszönhetően ahhoz az ásványhoz vonzódunk, amelynek rezgésszáma hasonló, mint a testünké. Állíts össze saját készletet a testre és a lélekre egyaránt ható kövekből!






Ametiszt – a női spiritualitás köve

– Hatása a testre: Erősíti az immunrendszert, segíti az alvást, lassítja az öregedést, egyensúlyba hozza a hormonrendszert, vértisztító hatású.
– Hatása a lélekre: Elősegíti a megérzéses álmokat és az asztrális utazást. Jó ellenszere az álmatlanságnak és a rémálmoknak. Női energiájú kő, segít a hatodik érzék élesítésében.
– Így használd: Viseld amulettként, tartsd a kezedben meditáció közben, alváskor tedd az ágyad közvetlen közelébe. Ha vékony szövetbe csomagolva a halántékodra helyezed, enyhítheted vele a magas vérnyomást.


Hematit – a vér gyógyítója

– Hatása a testre: Szabályozza a vérkeringést, enyhíti a görcsöket.




– Hatása a lélekre: Megszabadít a kényszeres, berögzült viselkedésektől, jó ellenszere a túlzásba vitt evésnek, a dohányzásnak és az alkoholfüggőségnek. Segít, hogy szembenézz a problémák okával, elvezeti a stresszt keltő negatív energiákat.
– Így használd: Tarts néhány kisebb kristályt a zsebedben, morzsolgasd őket ujjaid között. Vigyél magaddal az ágyba egy hematit marokkövet, és tartsd a kezedben, míg álomba nem merülsz.






Holdkő – a Holdistennő tükörképe


– Hatása a testre: Női jellegű, nyugtató kő, enyhíti a menstruációs fájdalmakat, csökkenti a menstruációt megelőző kellemetlen tüneteket. Nyugodt alvást garantál, elűzi az álmatlanságot. Eredményesebbé teszi a fogyókúrát.
– Hatása a lélekre: Segít úrrá lenni az érzelmeken, önuralomra tanít. Egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat. Oltalmazó kabalaként gyakran ajándékozzák messzire utazóknak.
– Így használd: Tegyél egy ásványt az ivóvizedbe, lehetőleg forrásvízbe, és hagyd benne néhány óráig, hogy a víz feltöltődjön a kő energiájával. Egy kisebb darabot a nyelv alá téve javítja a memóriát. Ha kezedben tartod vagy ujjaid közt forgatod, eloszlatja a félelmet.

További ásványokért kattints ide »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top