Életmód

Magabiztos ünnepek

Véget ért a Rexona Önbizalom Akadémia. Néhány szerencsés hölgy oklevéllel a kezében, és sokkal magabiztosabban várja az ünnepeket, mint egy évvel ezelõtt. De mégis milyen helyzetekben kamatoztathatják tudásukat?

Mindannyian tudjuk, hogy az ünnepi kézülődés rengeteg stresszes helyzetet teremt. Mégis könnyedén megbirkózhatunk vele.






Bevásárlás

Az adventi időszakban a hipermarketek szinte megközelíthetetlenek. Hiába szeretnénk megúszni az izzasztó helyzeteket – nem lehet. A bevásárlóközpontokig vezető úton már elindul a ”küzdelem”. Ezután következik a parkolás. Minden energiánkat és magabiztosságunkat össze kell szednünk, hogy helyet találjunk. A kosár keresése csak ezután indul. Amikor sikerül legyőznünk ezt az akadályt is, bevethetjük magunkat a tömegbe. Ugye, te is ismered mindezt? Akkor ne felejtsd el beledobni a kosaradba a Rexona dezodorok egyikét! Jól fog jönni!


Ajándékozás

Nagy a család? Írj ajándéklistát. Lista nélkül megtörténhet, hogy valakinek az ajándékát elfelejted. Az egy elég izzasztó helyzet, nem gondolod? Soha ne ess kétségbe! A Rexona dezodorok megóvnak az izzadástól, neked pedig csak törni kell a fejed, és egy kis kreativitással és szeretettel pillanatok alatt elkészítheted a hiányzó kedvességet. (Azért persze nem árt, ha előre bevásárolsz néhány apróságot, hátha szükség lehet rá.)

Ajándék tipp! »


Főzés

Az idén nálad gyűlik össze a család? Készülj fel időben, hogy ne kelljen azon izgulnod, hogy ketyeg az óra. A legizzasztóbb pillanat, amikor anyósod belekóstol a főztödbe? Egy kis Rexonával és önbizalommal elkerülheted ezt a kellemetlenséget. Elég, ha megleped anyósod egy Rexona karácsonyi csomaggal! Azután pedig itt az ideje, hogy mindenki a családban ráébredjen, hogy 30 évesen is lehet valaki jó szakácsnő és jó háziasszony.


Az ünnep

Jól csináltad! Mindennel elkészültél, érkezhetnek a vendégek. Add meg a módját. Szánj magadra néhány percet. Ellenőrizd mégegyszer a sminked, a ruhád és a frizurád. „Vedd elő” a legbájosabb mosolyod, és egy a fontos – hidd el, hogy nincs az az izzasztó helyzet, amivel te ne tudnál megbirkózni!








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top