Életmód

Válaszd a neked valót!

Fekete vagy zöld, kínai vagy orosz, gyümölcsös vagy herbál. Mi jut eszedbe? Természetesen a tea. Lehetne még sok-sok jelzõvel illetni, de ami fontos, hogy természetes, egészséges, és remek szomjoltó.





Ma már Magyarországon is kialakulóban van az egészséges életmódra való törekvés, ami egyben megnövelte a teafogysztást is. Megnőtt a kereslet a gyógyteák és a gyümölcsteák iránt, amelyek kiváló antioxidáns hatásukat nemcsak a tea leveléből, de a gyümölcsből is nyerik. Így alkalmasak arra, hogy még hatékonyabban semlegesítsék a szervezetünket károsító szabadgyököket. A tea ez mellett természetes felfrissülést nyújt, és akár 4-8 csészényit is elfogyaszthatunk belőle, alacsony koffeintartalma miatt.









A legtöbb gyümölcstea alapja a hibiszkusz és a csipkebogyó. A  csipkebogyó legendás C –vitamin forrás, gyönyörű piros színe, pedig a szemünket gyönyörködteti.
A gyümölcsteákról érdemes tudni, hogy nem gyümölcsös ízesítésűek, hanem valódi gyümölcsből készülnek. Ezek a teák így nem tartalmaznak sem fekete, sem zöld teát, csak a gyümölcsnek köszönhetik ízeiket. A gyümölcsös ízesítésű teák, viszont ötvözik a fekete tea előnyös tulajdonságit, a gyümölcs természetes aromájával és ízével.






Tej és cukor hozzáadása nélkül, a teákban nincs kalória, így bátran kortyolhatjuk akár egész nap, és nem kell bűntudatot éreznünk.

Használjuk ki a a Lipton széles választékát és találjuk meg azt a teát, amely maximális íz, illat kompozíciójával üdévé varázsolja a pihenéssel töltött pillanatainkat.


 







 Kóstold meg és válassz!


• Fekete teák
• Gyümölcs ízű fekete teák
• Indiai teák
• Zöld teák
• Valódi gyümölcs teák
• Herba teák


 


 


 


 







 


Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top