A szervezetünk számára elérkezett a feltöltődés ideje. Minden alkalmat meg kell ragadnunk, hogy vitaminnal, ásványi anyaggal és rosttal pótoljuk a tél folyamán kevés vitaminnal ellátott szervezetünket. Elsősorban zöldségre, gyümölcsre, zöldfűszerekre koncentráljunk. Ezek fokozottabb bevitele, nagyban segíti a szervezetünk regenerálódását.
A magyar étkezések egyik fő alkotórésze a leves. Fontos, hogy itt is figyeljünk a tápanyagokra. Mivel a hagyományos és a modern konyhaművészetben is jelentős szerepet kapnak a leveskockák, a Knorr figyelembe véve az igényeket, megújította a leveskockáit. Mostantól még több zöldséget és zöldfűszert tartalmaznak, hogy minél inkább hozzájáruljanak a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz.
Megújult a tyúkhúsleves-, a petrezselymes tyúkhúsleves -, a csirkehúsleves kocka, és természetesen a zöldségleves kocka is. Több répát és petrezselymet tartalmaznak, hogy mindenből a legjobbat nyújthasd a szervezetednek.
Miért is jó a petrezselyem?
Magas az A-, C-, E-vitamin, valamint a vas és kalcium tartalma. Ezek viszont nélkülönözhetetlenek az egészségünk megőrzéséhez.
És a répa?
Ezt már szinte mindannyian tudjuk! Hihetetlenül magas a béta-karotin tartalma, az A-, B-, C-vitamin tartalma, nem beszélve arról, hogy komoly kálium, kálcium és vas forrás. Antioxidáns hatása sem elhanyagolható.
Azt hiszem már nem is kell nagyobb meggyőzés, hogy a következő főzésnél kipróbáld az új Knorr leveskockákat.