nlc.hu
Életmód
Domestos, Magyarország legkedveltebb tisztítószere

Domestos, Magyarország legkedveltebb tisztítószere

A Domestos a legnagyobb múlttal rendelkezõ tisztítószer család, amely már 1929 óta segíti a háziasszonyokat otthonuk tisztántartásában szerte a világon.




A Domestos sok évtizedes tapasztala, megkönnyíti a rendszeres, mindennapi takarítást.

A legismertebb minden Domestos termék közül a Fertőtlenítő Hatású Tisztítószer, ami a valódi higiéniát jelenti. Ezt használd a lakás fertőzés szempontjából veszélyes területein (pl. konyha, fürdőszoba, mellékhelységek, csatornák és szeméttárolók környéke), illetve az egész házat és környékét könnyedén lehet vele higiénikusan tisztán tartani. Talán ezért is a legtöbbet használt tisztítószer a mai napig, sokoldalúsága pedig egyszerűen verhetetlen!

A Domestos számára immár hagyománnyá vált, hogy minden évben egy új Fertőtlenítő variánssal lepi meg a háziasszonyokat. Az idén a piros színű RED POWER berobbanásával segíti a takarítást.

A Red Power azonban nem csupán egy új illatvariáns: a pokoli tisztító erőt és a tökéletes higiéniát egyesíti.

Az új termék amellett, hogy ragyogó tisztaságot varázsol otthonunkba, pokollá teszi minden ismert kórokozó (fertőzést és megbetegedést okozó baktérium, gomba és vírus) életét, könyörtelenül elpusztítva őket!

Tüzes, új illata pedig a Domestos fertőtlenítő tisztítószer erejét sugározza a borostyán, rózsa, jácint és vörösgyümölcsök pezsdítően energikus kombinációjával.







A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!


 


Nézd meg a honlapot is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top