nlc.hu
Életmód
Színek és illatok

Színek és illatok

Imádom a színeket. A pirosat, a sárgát és a zöldet is. Olyan igazi tavaszi hangulatot hoznak a borongós idõbe. A kedvencem pedig, amikor a színek az illatokkal párosulnak.





A piros színről mindig a földieper jut az eszembe. Ahogy lágyan beleharapok, és a levegőben érzem a friss eper illatát. Szinte teljesen magával ragad az élmény. Persze a mosogatásról eddig nem az eper jutott az eszembe, hanem a munka.

Mert főzni még szívesen megfőzök akár egy nagy családnak is, de amikor már a mosogatásra kerül sor, hát azt a legszívesebben másra bíznám. Illetve másra bíztam volna eddig. Amióta viszont kipróbáltam az új Cif mosogatószert gél mikrogranulátummal, azóta főzés után is enyém a konyha. A finom ebéd után bekapcsolom a rádiót, és egy jó funky zenét dúdolva, igazi funky-s mosogatószerrel varázsolom az edényeimet ragyogóan tisztára.

A színe ellenálhatalanul csábító, az illata pedig maga a friss eper. És az állaga… Lágy és selymes gél, mikrogranulátumokkal. Olyan érdekesen újszerű a tapintása. Újra és újra cseppentek néhány cseppet a szivacsra, hogy érezzem a bizsergető érzést az ujjaim között.






Szóval egy kis zene, pici tánc, fantasztikus illat, és ragyogó edények. Így már egészen máshogy fest a mosogatás! Semmi súrolás, csak egy simítás, és máris készen vagyok. A mikrogranulátumok olyan szupererős zsíroldók, hogy pillanatok alatt leoldják a zsíros szennyeződéseket, és csak öblíteni kell.


Jöhet a desszert! Persze stílusosan egy kis földieper, tejszínhabbal és babapiskótával!


A következő vásárlásnál viszont biztosan kipróbálom az ellenállhatatlan zöldet, ami után a desszert csak Lemon pie lehet, vagy a ragyogó sárgát, ami majd a citromtortára emlékeztet!








Ismerkedj a termékekkel! »

A élet egy nagy takarítás, de mi segítünk! »

Honlapunk! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top