nlc.hu
Életmód
Nem mindegy, hogy világos vagy sötét!

Nem mindegy, hogy világos vagy sötét!

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egyre több nõ festi a haját, és ezért újabbnál újabb ápolási módokra van szükség. Ami viszont még fontosabb, hogy használjuk is õket.






Érdekes, hogy hazánkban a nőknek több mint a fele festi a haját. A szalmaszőkétől az ébenfeketéig mégis nagyon kevesen gondolnak arra, hogy a festett haj különleges ápolást igényel. Olyannyira, hogy a festett hajú nők mindössze 16%-a használ festett hajhoz készült termékeket egy európai felmérés szerint.



Ami nekem a legnagyobb megdöbbenést okozta, hogy nem mindegy az sem, hogy milyen színűre festjük a hajunkat. Azoknál a nőknél, akik a természetes hajszínüket frissítik festéssel, és azoknál, akik sötétebb árnyalatot választottak az eredeti hajszínüknél, a festék bevonja a hajszálakat, vagyis csak befedi az eredeti színt. Azoknál viszont, akik melírozzák vagy világosítják a hajukat, számolni kell azzal, hogy a világosítás a természetes pigmenteket távolítja el a hajszálakból, így törékennyé teszi őket.

A világosítás tehát kifehéríti a hajat. Ezért fontos, hogy olyan terméket válasszunk, amely kiküszöböli ezeket a negatívumokat, és újra puhává és fényessé teheti a hajunkat. Viszont akik azonosra vagy sötétebbre festik, nem kell, hogy töredezéstől tartsanak, számukra inkább olyan termékre van szükség amely a ”most festettem”-érzést közvetíti, vagyis azt, hogy hajunk szép fényes, lágy, és megőrzi a színét a lehető leghosszabb ideig.













Erre kínál alternatívákat Dove Color Care termékcsalád. A Dove Color Care formulája nem csak felszíni ápolást nyújt, hanem a hajszálak gyökeréig eljutva, annak struktúráját is újraéleszti, és stabilizálja a haj építőköveit.

Érdemes kipróbálni, mit is tud nyújtani a Dove!


 


Az önbecsülésről! »


Ismerd meg a termékeket! »


Látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top