nlc.hu
Életmód
Csokoládés-narancsos álom

Csokoládés-narancsos álom

Készítsd el ezt a fantasztikus, gyümölcsös desszertet, amely light jégkrémmel is készíthetõ, így már nemcsak finom, hanem az alakodat is kíméli!





Hozzávalók:

• Néhány kisméretű narancs
• Jégkrémostya vagy vékony keksz
• Eper
• Carte d’Or Csokoládé/Carte d’Or Light Csokoládé jégkrém
• Mentaágacska
• Citromhéj


 



Elkészítés:

1. Minden személynek hámozzunk meg egy kisméretű narancsot egy éles késsel, és távolítsuk el a narancsaszínű héj alatti fehéret is. Vágjuk gerezdekre.
2. Aztán a jégkrémostyákra vagy a vékony kekszekre helyezzünk jó nagy gombócokat a Carte d’Or  Csokoládé/Carte d’Or Light Csokoládé jégkrémből. Tegyük a maradék ostyát vagy kekszet a tetejére, majd rendezzük el mellé a narancs gerezdeket egy-két félbevágott eperrel együtt.
3. Ha még különlegesebben szeretné tálalni, díszítse friss menta ágacskával, és némi finomra reszelt narancshéjjal.







Gyors Tipp, azoknak, akiknek az alakjuk az első:

Mindig tartson a fagyasztóban egy kis Carte d’Or Lightot, bármilyen ízben, mivel ezek tökéletesen feldobják a gyorsan elkészíthető fenséges desszerteket. Amikor barátok jönnek vacsorára, miért ne kápráztatnánk el őket egy könnyű desszerttel? Nagyon elegáns, és el lesznek ájulva a főzési tudományunktól. Elmondhatjuk nekik, hogy ez zsírszegény, ezért a derekuk sem lesz vastagabb tőle!


Elkészíthető bármilyen gyümölcsös jégkrémmel is!


 


 


 


 



 


 


 












 


 


 


 


 


Érdemes beszereznünk egy fagylaltadagoló kanalat, hogy még tökéletesebbé tegyük a jégkrém tálalását, ezt már a legtöbb szupermarketben lehet kapni.
Használja a Csokoládés-Narancsos Álom ötletét, csak 5 percig tart elkészíteni, mestermű, ha elkészült, és pompás az íze.



 







Nézd meg a honlapot is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top