Hozzávalók:
Carte dOr Karamell jégkrém
2 narancs
2 érett körte
4 száraz füge
2 banán
20 darab szeder
Fahéj, szerecsendió, bors
2 kávéskanálnyi barna cukor
Zsírpapír
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Hámozzuk meg a körtét, a banánt és a fügét, majd vágjuk fel apró darabokra. Vágjunk négy darabra egy zsírpapírt, és mindegyik papírra helyezzünk egy körtét, egy banánt és egy füge darabot. Öntsünk hozzá egy fél narancs levét. Szórjuk meg egy kanál cukorral, szerecsendióval és fahéjjal, majd adjunk hozzá néhány szem borsot, és 5 darab szedret. Zárjuk le a fóliacsomagokat, és rakjuk be a sütőbe 10 percre. Ezután nyissuk fel kissé a csomagokat, és helyezzünk el mindegyikben egy Carte dOr Karamell jégkrémgombócot, és már lehet is tálalni!
![]() |
A CARTE DOR TANÁCSA: Ha kedveli a fűszeres ízeket, adjon hozzá egy kis szegfűszeget. |
![]() |