Hozzávalók 2 személyre:
6 darab keksz vagy puszedli
15 dkg málna (friss vagy fagyasztott)
1 áfonyás vagy málnás muffin
Carte d’Or Crema di Mascarpone jégkrém
Elkészítés:
1. Törjük össze a keszet vagy a mandulás puszedlit.
2. A felét tegyük bele 2 desszertes pohárba.
3. Osszuk el a málnát a két pohárban.
4. Szedjük darabokra a muffint, és tegyük bele a poharakba.
5. Rakjunk a tetejére 1-1 gombóc fenséges Carte d’Or Crema di Mascarpone jégkrémet, és a maradék tört kekszet.
“Miért választottam ezt a receptet?
A ropogós keksz tökéletesen harmonizál a lágy Carte d’Or Crema di Mascarpone ízével, és a muffin egy harmadik lágyabb állagot ad hozzá, amely a desszertet nagyon érdekessé teszi. Ezen kívül gyorsan és könnyen elkészíthető… és igazán kreatív hatást keltünk vele!”
Látogass el honlapunkra! »