nlc.hu
Életmód
Hagyomány és trend

Hagyomány és trend

Ha azt mondom Bertolli, ma már mindenkinek a legfinomabb olasz ízek jutnak eszébe. A Bertolli név egyet jelent az egészséges, eredeti és hagyományos frissen sajtolt olívaolajjal.





A napsütötte Toscána vidékén terem a hamisítatlan olasz olíva. Az olaszok érzelmileg mélyen kötődnek ezekhez az olajfákhoz, egész domboldalakat borítanak olajfa ligetek, melyek elválaszthatatlan részét képezik az itáliai tájképnek. Az olívaolaj, ahogy a múltban is, úgy a jelenben is alapvető része az olaszok (és persze a teljes mediterrán világ) kultúrájának.


Természetesen fontos a hagyomány megőrzése, de mellette ugyanolyan fontos a



folyamatos megújulás is. A Bertolli felismerte ennek jelentőségét, és a Bertolli olívaolajokhoz, amelyek kiemelik az ételek valódi ízét, megtervezte azt a csomagolást, amely viszont kiemeli az olívaolajak valódi értékét.

A Bertolli olívaolajok üvegei most új formát kaptak és címkéik is előnyükre változtak.

Az új csomagolás alakját tekintve modernebb, mégis jól sugallja a Bertolli 150 éves múltra visszatekintő tradícióját. A variánsok továbbra is könnyen megkülönböztethetőek egymástól, így mindenki a konyhájának és ízvilágának megfelelő változatot veheti le a polcról.







Reméljük Neked is tetszik az új csomagolás. Az biztos, hogy a tartalom ugyanaz maradt: a világ talán legfinomabb olívaolajai.





Látogass el a honalpunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top