Életmód

Ki törõdik a gondtalan élettel? A Flora igen!

Szeretnéd, ha az életed még nagyon sokáig olyan gondtalan lenne, mint most? Az omega-3-zsírsavak, a B6, B12 vitaminok és a folsav egyesült erõvel veszik fel a harcot azokkal a káros hatásokkal szemben, amelyek veszélyeztetik a szívedet

A Flora szívbarát margarinnak és majonéznek az a titka, hogy különleges összetevői már külön-külön is nagyon sokat tesznek szíved egészségéért, hogy sokáig élvezhesd az élet szépségeit.


Az eszkimók esküsznek rá





Az egyik ilyen összetevő az omega-3-zsírsav, amelyre akkor bukkantak rá a kutatók, amikor azt vizsgálták, hogy miért nem kapnak infarktust az eszkimók vagy a japán halászok? Ezeknek a népcsoportoknak az étrendje ugyanis nagy százalékban zsiradékból áll, holott régebben úgy tartották, hogy éppen a túlzott zsiradékbevitel felel a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásáért. Így derült ki, hogy nem a zsír mennyisége, hanem annak minősége a fontos!
A tengeri halak húsa a repce,- lenmag,- és szójaolajhoz hasonlóan ugyanis nagyon gazdag omega-3-zsírsavakban. Ezeket a többszörösen telítetlen zsírsavakat az emberi szervezet nem képes előállítani, ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen fogyasszunk olyan ételeket, amelyekben megtalálhatók (pl. Flora margarin és majonéz). Ezek ugyanis csökkentik a koleszterinszintet, gátolják az érelmeszesedést, és ezzel együtt a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is, valamint jótékonyan hatnak a magas vérnyomásra és kedvezően befolyásolják a gyulladásos folyamatokat.


B6, B12 és folsav – a nyerő hármas

Ugye milyen jól hangzik? Pedig ezzel még nincs vége! A Flora szívbarát margarinnak és majonéznek további fontos összetevői a B6, B12 vitaminok és a folsav. A folsavra a fehérje anyagcserében és az erek rugalmasságának, épségének megőrzésében van szüksége a szervezetnek. B6 és B12 vitaminnal kombinálva csökkenti az érszűkület kialakulását és így a szív- és érrendszeri megbetegedések előfordulásának kockázatát.

A szívbarát margarin és majonéz nemcsak omega-3 zsírsavakban gazdag, de tartalmaz B6, B12 vitaminokat illetve folsavat is.
Ha ezt választod, egy kicsi de annál fontosabb lépést teszel annak érdekében, hogy 10, 20 vagy 30 év múlva is csak az igazán fontos dolgokkal kelljen foglalkoznod. Mert az élet ezekről szól…


















Nézd meg a honalpot! »



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top