Életmód

Mossunk fogat!

Kezdjük a legelején. Vajon mikor is kell elkezdeni a fogmosást? Azt tartják, hogy amint kibújnak az elsõ tejfogak, érdemes elkezdeni a rendszeres fogmosásra való szoktatást.

 Amíg viszont a baba nincs egy éves, elég, ha az ujjunkra csavarunk egy gézlapot, és azzal átdörgöljük a pici fogait. Később vehetünk neki kifejezetten babák számára készült fogkefét, amely puha gumiból készül, és pici gumitüskéi vannak. Ezek rágcsálása bő nyálképződést eredményez, ami tisztítja a fogakat.





A következő fázis, amikor már a gyermekünk egyedül is boldogul. Miután megtanítottuk a helyes technikát- már amennyire ilyen kis korban ez elsajátítható- megkaphatja az első igazi fogkeféjét. A Signal Kids lekerekített sörtéi vigyáznak a kicsi fogínyére, nyele pedig tökéletesen idomul a kisgyermek kezéhez. Élénk, vidám színe fogmosásra csábít, a tapadókorong pedig lehetővé teszi, hogy bármely fürdőszobai felületre odatapadjon.

A nagyobb gyerekek és a felnőttek már tisztában vannak a helyes fogmosás szabályaival. Amire viszont sokan nem figyelnek oda, hogy a fogkefék élettartama nem addig tart, amíg szét nem hullanak a sörtéi, hanem ajánlottan kb. három hónapig. Ez után érdemes lecserélni. Szerencsére ma már hatalmas választék kapható a fogkefékből, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik az
igényeinek leginkább megfelel.








Aki hófehér gyöngyfogsort szeretne, választhatja a Signal White System fogkefét, amely eltávolítja a fogszínező szennyeződéseket és a foltokat is.
Különleges gumilamellával a közepén, a tökéletes fehérség védjegye. Mellé választhatjuk a White System fogkrémet!








Akinek alapvető fogápolási igényei vannak, a Signal Benefit a megoldás. Hajlított nyele alkalmassá teszi arra, hogy a hátsó fogakat is alaposan megtisztíthasd.










Hatékony fogköztisztításra van szükséged? A Signal Inter-Act pont erre a célra lett kifejlesztve, hiszen lágy gumi fogvájói, mélyere hatolva tisztítják a fogközöket.









A lepedék lerakódása fogkőképződéshez vezet. A lerakódott fogkőtől pedig fogaink akár ki is lazulhatnak, vagy legrosszabb esetben kihullhatnak. A Signal Adaptorral mindez megelőzhető. Alakja a fogorvosi műszerek formáját követi, sörtéi pedig olyan speciális anyagból készültek, amelyek különösen hatékonyan távolítják el a lepedéket.









A fogíny vérzése nem ennyire veszélyes, de nagyon kellemetelen tüneteket produkál. A fájdalom mellett a kellemetlen szájszag egyik kiváltója. Ezekre a problémákra a Signal Contact Massage a megoldás. A sörtéket egyedülálló Actigelből készült lamella veszi körül, és masszírozva ápolja az érzékeny ínyt.









Akik teljeskörű védelemre vágynak, itt a Signal Integral, a legjobb eredmény érdekében. Gumi peremei tisztítják a fogínyt, hatékonyan távolítja el a maradékot a fogközökből, és a fej végén lévő sörtecsomóval könnyen elérjük a hátsó fogakat!

 










“Légpárnás” fogkefe? Igen! A “légpárnás” fejbe ágyazott sörték egymástól függetlenül mozognak, így tökéletesen illeszkednek a száj és a fogsor egyedi igényeihez. Mindenképpen próbáld ki ezt forradalmian új fogkefét a Signal Air Precisiont!


 








Ismerd meg az új terméket! »

Szájvízről! »


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top