![Szülés utáni sebek](https://nlc.hu/uploads/2025/02/gettyimages-1224044857.jpg)
Hozzávalók 4-5 fő részére:
![]() |
20 dkg spárga (konzerv vagy friss)
10 db kis rózsa brokkoli
1 fej vöröshagyma
2 dl tejszín
5 dkg margarin
3 db Knorr Petrezselymes Ízbomba
1 tk Delikát8 ételízesítő, fehérbors
Elkészítés:
A margarinon megpároljuk a finomra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a kockára vágott borjúhúst, ízesítjük Delkát8 ételízesítővel, fehérborssal, kevés víz (1-1.5 dl) hozzáadásával puhulásig pároljuk. Amennyiben friss spárgát használunk a fejeket távolítsuk el, vékonyan hámozzuk meg a spárgát és 3 cm-es darabokra vágva adjuk a húshoz. Ha konzerv spárgát használunk főzzük készre a húst, majd ekkor adjuk hozzá a darabolt spárgát, a tejszínt és a Knorr Petrezselymes Ízbombákat. Forraljuk össze, és a Delikát8-al ízesített vízzel leforrázott brokkoli rózsákkal és spárgafejekkel díszítsük. Rizzsel, burgonyapürével tálaljuk.
![]() |