Életmód

Te is gyanta-szûz vagy még?

Én már nem. – ez a válasz jutott eszembe, amikor elõször meghallottam a szlogent. És te?... Persze még el lehetne viccelõdni a szlogennel, de tény, hogy egyre kevesebb nõt találunk, aki még nem próbálta a szõrtelenítésnek ezt a formáját




Mert a szőr nem divat. Az egész nyugat-európai kultúra hadat üzent a testünket fedő szőrzetnek. Ami hódít, csak a gyönyörű sima és selymes láb, a kagylóra emlékeztető, makulátlanul csupasz hónalj, és a nem ritkán formára igazított bikinivonal.




Le a bundával!


Lehet, hogy vannak néhányan, akiknek a telet sikerült átvészelni, de most már nincs mese, itt a nyár. Végleg le kell, hogy kerüljenek a „bundák”. Ha még eddig nem sikerült eldöntened, hogy te mivel szabadulsz meg tőle, itt az ideje, hogy elveszítsd a „szüzességed”.



Tényleg nem fáj?


Ezt azért én így nem mondanám. A gyantázás nem kellemes, mindenki tudja, de a kozmetikai ipar folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a „kínzást” minél könnyebbé tegye számunkra. A Veet hideggyanta csíkokat már-már a tökéletességig fejlesztették, így szinte mosolyogva foszthatjuk meg magunkat a ragaszkodó szőrszálaktól. Érzésben pedig csak annyi, mint amikor eltávolítunk egy ragtapaszt.






Hol is kezdjem?

Mindenképpen a lábadon próbáld ki először. Nemcsak azért, mert itt a legkevésbé érzékeny a bőröd, hanem azért is, mert ebből kifolyólag itt érzed a legkevésbé a fájdalmat is. Ráadásul nagy felület, ami majd igazi sikerélményt okoz.
Most pedig még azt sem kell megvárnod, hogy hetekig növeszd a „borostához”, hiszen az új Veet csíkokkal az egyhetes, alig 2 mm-es szőrszálakat is eltávolíthatod.







A következő 24 óra

A szőrtelenítés után töröld át a bőröd a gyantázás utáni törlőkendővel. Ez megóv a gyulladástól. Ha mégis előfordulna, hogy bepirosodik a bőröd, semmi pánik, ez normális, és gyorsan elmúlik.
Viszont kerüld a napozást, ne használj izzadásgátló dezodort (persze ezt nem a lábadra értem!), és parfümöt sem a következő nap folyamán.




Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top