Életmód

MI VILÁGUNK CSALÁDI NAP

Hajnalban, amikor ébredt az állatkert még egyetlen reggelijét hangosan követelõ farkas, vagy elefánt sem sejtette, milyen különleges nap lesz a mai.

Mert annyi ember kószál majd a „lakásaik” körül, amennyi talán még soha.




Június 11-én, a második Mi világunk napon négyszer annyian jöttek el a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, mint amennyihez a derék vadak és madarak egy-egy átlagos napon megszoktak. Több mint húszezren, babák, mamák, papák és a nagyobb gyerekek töltötték ezt a vasárnapot az állatok birodalmában, és a látogatók fele a Mi világunk meghívójával érkezett.
Jókedvű, kellemes, szórakoztató órákat töltöttek a zöldben a Mi világunk klub tagjai és családtagjaik.

Volt koncert, bűvész, bohóc, tombola, bábszínház. Sok-sok játék és nyeremény. Szinte egymásba értek a babakocsik a kert útjain, a nagyobb gyerekek pedig a papák nyakában ülve énekelték lelkesen a nagyszínpad előtt Halász Judittal, hogy „Boldog születésnapot”, s ezzel a négy éves Mi világunk magazint is köszöntötték.







Kaptak tortát, kiválaszthatták a kedvenc Carte D’or jégkrémjüket, megkóstolhatták a Rama Creme Bonjour szendvicseket, vagy a Knorr ízeket. Aztán a gyerekek fogmosást tanulhattak a Signal Dentibuszban, ahol ingyenes fogorvosi szűrővizsgálaton is részt vehettek. A mamák pedig egy kis Dove masszázzsal kényeztethették magukat.




A gyerekek nemcsak a „bentlakókkal” ismerkedtek, nemcsak az Állatkert sok játékát próbálták ki, hanem a Coccolino maci arcfestő műhelyét, a Domestos ugráló várat, a Knorr kreatív sátrat, a Baba párkereső játékot. A szülők is beszállhattak a Rexona ügyességi vetélkedőbe, a Signal méhecske vadászatba, a Dove kvízjátékába, kipróbálhatták a Rama erőmérő kalapácsot, vagy a szendvicskészítést a Globusszal. A Magnum öt érzék játék sem volt „korhatárhoz” kötve. Minden állomáson pontokat gyűjthettek és a pontok ajándékokat értek. Sokan tértek haza egy-egy igazán kedvükre való játékkal, vagy ajándékkal a Mi világunk napon az Állatkertből.

A rendezvény fő üzenete, hogy felhívja a figyelmet az olyan napok fontosságára, melyet együtt, jó hangulatban tölt el a család.

Ha Te is szívesen részesülnél a Mi Világunk klub előnyeiből, regisztráld magad a klubba a www.mivilagunk.hu  oldalon.

Nézd meg képgalériánkat »






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top