Életmód

Kik a valódi szépség igazi képviselõi és hirdetõi Magyarországon?

A Kampány a Valódi Szépségért, a Dove világméretû kezdeményezése az igazi nõi szépség magyarországi nagyköveteit keresi. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk!




A kampány azért indult, hogy a manapság elfogadott, idealizált szépségek, a retusált, kifogástalan alakú modellek mellett a valódi női szépséget is megmutassa és elfogadtassa a közvéleménnyel. A kampány fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint egy nemzetközi kutatás, amelyből megdöbbentő tények derültek ki arról, hogyan él együtt „átlagos” külsejével a magyar és a nemzetközi nők többsége.

A magyar nők több mint 25%-a, ha nincsen megelégedve külsejével, nem mozdul ki otthonról, míg az egyéb országokban a nők ilyen esetekben találkoznak barátaikkal, családjukkal. A 15-64 év közötti magyar nők közel 40%-a rossz lelkiállapotban nemcsak otthoni tevékenységekbe száműzi magát, de a szórakozásról is lemond: vásárolni, strandra, társasági eseményekre sem jár el. Kiugróan magas azok száma, akik nincsenek megelégedve külsejükkel: 15-17 év közötti korosztály 92%-a, a 18-29 év közötti nők 94%-a változtatna valamit önmagán, és egyharmaduk pedig akár plasztikai műtétre is vállalkozna.
Az önbecsülés és a valódi szépség felismerése és elfogadása tehát különösen fontos és szükséges ma Magyarországon.







Most
Te is elmondhatod a véleményed!

Magyarország közéleti személyiségei között keressük a Valódi Szépség magyar nagyköveteit: azokat a művészeket, sportolókat, televíziós személyiségeket, akik szerinted a természetes és valódi női szépséget képviselik és hirdetik.


 


 


 


 


 


A Nők Lapja Café weboldalán 3 héten keresztül 15-15, összesen 45 híresség közül szavazhatsz a kedvencedre, az általad valódi szépségnek ítélt vagy a valódi szépség elismertségének fontosságát aktívan hirdető magyar közéleti személyiségekre, és véleményed is elmondhatod a szavazáshoz kapcsolódó fórumban. Amennyiben többre is kíváncsi vagy a szavazással, a Dove Valódi Szépség Kampányával vagy a kampány keretén belül a Kompánia Alapítvánnyal közösen létrehozott Önbecsülési Alappal kapcsolatban, keresd fel a kampány hivatalos weboldalát: www.kampanyavalodiszepsegert.hu


Ismerd meg a Dove Nyugtató és Regeneráló Éjszakai Termékcsaládját! » 



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top