nlc.hu
Életmód
Hajbaj? Megoldva!

Hajbaj? Megoldva!

A nõk számára a hajkorona egyenlõ a nõiességgel, a szépséggel, az ápoltsággal. Minden nõ számára fontos, hogy hajszíne passzoljon egyéniségéhez-hangulatához, hogy frizurája „bekeretezze” arcát, megadja igazi stílusát.

Frizuránkkal nemcsak szebbé varázsoljuk az egész megjelenésünket, de a személyiségünket is hűen tükrözi.

Ahhoz viszont, hogy hajunk tökéletes legyen, nem elég egy jó fodrász. Hajvégeink sokszor szárazak, töredezettek, hajunk a fejtetőn lelapul, vagy göndör fürtjeink rakoncátlanul ellenállnak. Hiába a sok fixáló, hajhab, vagy wax, az ápolást itt is az alapoknál kell kezdeni.







A Sunsilk most különböző színekkel jelöli a hajproblémákat és megoldást ad rájuk. Keresd meg melyik a te színed, és nyert ügyed van!

Ha:





• Megállsz a bolt előtt, és a szebbnél szebb ruhák helyett azt látod a kirakatüvegben, hogy a sörényed kusza és kezelhetetlen? Pont, mint az ex pasid?

A Te színed a lila.


• Amíg sorban állsz a bankautomata előtt, töredezett hajvégeiddel bíbelődsz? Olyan érzésed van, hogy hajad lassan töredezettebb, mint a karriered?

Akkor a te színed a narancssárga.


• Főnököd lapos poénjairól is az jut eszedbe, hogy a hajad is lelapult, és azonnal meg kell igazítanod?

Akkor a Te színed a kék.



Ezeken kívül keresheted még, a zöld, a világoskék, a pink és a barack színű termékeket, mindet más-más problémára.






Tehát semmi vész! Soha ne ess kétségbe, ha problémás a hajad!

Hajbaj? Megoldva. Sunsilk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top