nlc.hu
Életmód
Sunsilk termékajánló

Sunsilk termékajánló

HAJDÚSíTÁS – Lapos és nem elég dús a hajad?


A Sunsilk kifejlesztett Neked egy egyedülálló, 3D Komplex összetevővel gazdagított Hajdúsító Termékcsaládot a dús hatású, természetes esésű hajért!







     Használd együtt a Hajdúsító Sampont, Balzsamot és Krémet a maximális hatás elérése érdekében!
A Sunsilk Hajdúsító Termékcsalád anélkül, hogy elnehezítené, gyengéden ápolja hajad, hogy az láthatóan dús és könnyű maradjon.
Hajbaj? Megoldva. Sunsilk.




HAJSIMíTÁS – Hajad nem kimondottan göndör, de nem is egészen egyenes?


A Sunsilk kifejlesztett Neked egy egyedülálló Selyemprotein összetevővel gazdagított Hajsimító Termékcsaládot, a selymesen sima hajért !






Használd együtt a Sunsilk Hajsimító Sampont, Balzsamot és Krémet a maximális hatás elérése érdekében! A Sunsilk Hajsimító Termékcsalád teljes hosszában simává varázsolja hajad.
Hajbaj? Megoldva. Sunsilk.





IGÉNYBEVETT HAJ – Hajad a rendszeres igénybevétel miatt száraz, töredezett?


Mindennapos igénybevételnek teszed ki a hajad?
Szerencsére a Sunsilk Ápolás és regenerálás Termékcsalád segít a károsodott haj ápolásában, újra széppé és simává téve azt, anélkül, hogy elnehezítené.







A legjobb hatás érdekében használd együtt a Sunsilk Ápolás és regenerálás Sampont és Balzsamot a 24/7 napi hajápoló krémmel, amely táplálja és védi a hajat!
Az ápolt és erős hajért, bárhol-bármikor!
Hajbaj? Megoldva. Sunsilk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top