Életmód

OCEAN MILK (SMP) Korall Kalcium

„A Korall Kalcium a 21. század tápanyaga.”, az ásványi anyagok királya.


A kutatók, amikor a Földön leghosszabb életű hat népcsoportot vizsgálták,




keresve a hosszú élet titkát, egy közös jellemvonást fedeztek fel a táplálkozási szokásaikban. Habár jelentős eltéréseket tapasztaltak a táplálékok fajtáját illetően, az ivóvízben és a táplálékukban található ásványi anyagok mennyisége minden esetben rendkívül magas volt és kiemelkedett más népcsoportok közül.

Ezen népek mindegyike magas hegyek között él, ahol az olvadó gleccserek vizét isszák, amelyek szinte fehérek a benne oldott ásványi anyagoktól. Ezért a ’hegyek tejének’ is nevezik a magasból lezúduló forrásokat. Egy nép azonban kivételt képez, ők a tengerparton élnek: az okinawai japánok. Okinawán a legmagasabb a világon a 100 év felettiek aránya, közel négyszerese, mint a hasonló genetikával rendelkező japánok között! Többen bekerültek a Guiness Rekordok Könyvébe is. Miért élnek gyakran évtizedekkel tovább Okinawán, mint a szigetország többi részén?

Az okinawai szigetcsoportot valójában korallzátonyok alkotják, a szigetek anyagának alapja az összetöredezett és fosszilizálódott korall.

Az itt élők több száz éve rájöttek, hogy a csirkék jóval több tojást, a tehenek sokkal több tejet adnak, ha a táplálékukba korall homokot kevernek. A termőföldjeik hozama pedig megsokszorozódott, ha korall homokkal hintették be őket. Ezután ők maguk is elkezdték enni a korall homokot és inni az ’Óceán Tejét’ és olyan egészségesek lettek, hogy több száz orvos volt kénytelen elhagyni a szigeteket, mivel nem tudtak megélni. A japán történelemben ez a ’japán exodus’-ként ismert.


Az okinawai korall kalcium „OCEAN MILK” márkanév alatt napjainkban újra elérhetővé vált .






• Mivel a kalcium mellett az „Ocean Milk” 73 egyéb ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz, ezért nem véletlen, hogy jótékony hatása nem csak a kalciumhiányos állapotokban tapasztalható, hanem az anyagcserét is kedvező irányban befolyásolja. Japán egyetemi vizsgálatok szerint (Dr. Ishitani), az „Ocean Milk” javulást okozott szívritmuszavarok, magas vérnyomás, diabetes, emelkedett koleszterinszint, fejfájás, alvászavarok esetén is.

• Megnöveli és helyreállítja a sejtek és a szövetek pH értékét, ezáltal megállítja az elsavasodást, amely számos degeneratív betegség (szív- és érrendszeri betegségek, csontritkulás, ízületi gyulladások, Parkinson kór, szklerózis multiplex, rák, stb.) kialakulásában közvetlenül szerepet játszik.

• A savak semlegesítésével és a pH lúgos irányba történő eltolásával akár több százszorosára növeli a testszövetek oxigén koncentrációját, ezáltal csökkenti a fáradtságérzetet.

• Javítja a tápanyagok felszívódását, korall kalcium jelenlétében a bélben levő tápanyagoknak többszöröse szívódhat fel.

• A DNS szintézis elősegítésével gyorsítja a regenerációs folyamatokat, lassítja az öregedést.

• Mivel ionizált, kelát-kötésű kalciumot tartalmaz, az elfogyasztása után 20 percen belül szinte a teljes mennyiség felszívódik, szemben más kalcium készítmények gyakran nem megfelelő felszívódásával.

• A kalcium mellett ideális, 2:1 arányban tartalmaz magnéziumot (és további 72 ásványi anyagot és nyomelemet), amely a szívizom és a vázizmok egészséges működéséhez elengedhetetlen.






• Az „Ocean Milk” teljesen természetes, bio-minőségű ásványi anyag, hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz, mentes a nehézfém-szennyeződésektől és a biológiai szennyező anyagoktól, csomagolása során semmiféle vegyi anyagot nem használnak. Vegetariánusok is fogyaszthatják.

Ezek után nem lepődünk meg napjaink néhány vezető táplálkozástudományi szakértőjének és orvosának kijelentésén, mely szerint „a korall kalcium a 21. század tápanyaga”.
( Robert Barefoot – a „Kalcium faktor” című könyv szerzője.)

Javasolt adagolása: Napi 3 x 1 kapszula, vagy 3 x 1 adagolókanálnyit egy pohár vízben, teában feloldani. Terápiás adagja ennek a duplája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top