Életmód

15 000 forint a CIB-tõl, csak úgy!

A család, az egészség, a hivatás és a szépség mellett van még egy nagyon fontos területe az életnek, ami mindenkit foglalkoztat.

Szeméremből, vagy ki tudja, miért, sokszor nem beszélünk róla eleget.
Igen, a pénzügyeink.






Mindannyian hallottunk már rosszmájú megjegyzéseket a minden pénzüket cipőcsodákra költő nőkről és a felelőtlen vásárolgatásról. A valóság pedig nagyon távol áll ettől! A nők döntő többsége igyekszik a lehető legracionálisabban intézni a pénzügyeket, a különböző banki ajánlatok útvesztőjében azonban ez nem mindig könnyű. Pedig például azzal az egyszerűnek tűnő döntéssel, hogy melyik banknál nyitunk számlát, éves szinten tízezres nagyságrendet spórolhatunk.
A CIB most megkönnyíti a döntést. A kedvező kondíciók, a legjobb hazai internetbank kényelmi szolgáltatásai és a kiugróan alacsony kártyahasználati díjak mellett olyasmit ajánl, amire egyszerűen nem lehet nemet mondani. 15 000 forintos hozzájárulást a rezsiköltséghez!

Te is könnyen csökkentheted rezsiköltségedet, amennyiben 2007. április 16. és 2007. június 15. között CIB lakossági folyószámlát nyitsz, fizetésedet hozzánk utaltatod, illetve tőlünk rendezed otthonod rezsiköltségét.*

Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban további részletek is érdekelnek, kérjük, keresd fel honlapunkat a

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top