nlc.hu
Életmód
Fuss a fényben!

Fuss a fényben!

Immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Fuss a Fényben Deloitte Futógála, ez alkalommal Helios Mozgásakadémia Egyesület (Helios) és a Látássérültek Szabadidõs Sportegyesülete (LÁSS) szervezésében.




Az esemény időpontja:
2007. május 20. (vasárnap)
10-14 óra között
Helyszíne:
Margitszigeti Atlétikai Centrum 
2007. az Esélyegyenlőség Éve az Európai Unióban, épp ezért e rendhagyónak számító mozgásfesztivállal a társadalom szélesebb rétegeinek figyelmét szeretnénk felhívni a látássérült emberekre általában, és ezen belül különös hangsúllyal a fogyatékosok sportolási lehetőségeire. A résztvevők a programok széles palettájából válogathatnak: „pattogós nap” a FÉBSSZ rendezésében (mászófal, játékok); látássérültekkel foglalkozó civil szervezetek bemutatkozása; közös Bothmer gimnasztika, sportbemutatók; közös bemelegítés és a nap fénypontjának számító futóverseny.







A futóversenyen a látássérült és látó résztvevők kéz a kézben, egyenlő esélyekkel indulva futják le a szigetkör 5,3 km-es távját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top