Életmód

19. Flora Nõi Futónap és Fitnesz Fesztivál

Mozognál egy jót? Itt a lehetõség. A Flora egy népszerû futó- és gyaloglónapot szervez csak nõk számára ezen a szombaton, május 19-én a Városligetben délután 12:30-tól. Mozogj velünk!

A férfiak se maradjanak otthon, hiszen ők kipróbálhatnak számos más programot, és természetesen szurkolhatnak is nekünk.

A futónapoktól sokan visszariadnak, mivel úgy gondolják, hogy nem eléggé fittek és gyakorlott futók. Azonban ez a futó- és gyaloglónap nem arról szól, hogy ki edz minél több ideje, hanem egyszerűen a futás és a gyaloglás öröméről. Arról nem is beszélve, hogy ezek a sportok nagyon jó hatással vannak a szívedre.
Ezt tükrözik a távok: a 3,3 kilométeres gyaloglótávot szinte bárki képes különösebb megerőltetés nélkül teljesíteni. Ugyanígy könnyűnek ígérkezik, ám már nagyobb kihívást jelent a 3,3 kilométeres futótáv. A profibbak pedig a 6,5 kilométert futhatnak, ha aznap ilyen módon szeretnék teljesíteni a penzumot. Jó hír az indulóknak, hogy minden nevező kap egy ajándékcsomagot, hiszen a szervezők jutalmazni szeretnék a vállalkozó kedvet.

A futás és a gyaloglás mellett a fitnesz szerelmeseit 40 perces órák várják délutántól egészen kora estig. Olyan neves hazai fitneszoktatók mozdulatait utánozhatjuk majd, mint Szentgyörgyi Rómeó és Czanik Balázs.

Ha kedvet kaptál egy kis mozgáshoz, akkor gyere ki 2007. május 19-én a Városligetbe.

Részletes program: www.szeresdaszived.hu  

Nevezés: www.futanet.hu  








 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top