nlc.hu
Életmód
Vendégségben Cserháti Áginál

Vendégségben Cserháti Áginál

A Magyar Televízióból jól ismert mûsorvezetõ boldog házasságban él. Véleménye szerint a harmonikus kapcsolat titka, hogy férje, Gyarmati Béla nemcsak a szerelme és barátja, hanem a legfõbb szövetségese is. Ági a gyerekek születése óta nagyon megnézi, mi kerül a tányérjukra.

 Azzal is tisztában van, hol szerezheti be a garantáltan vegyszermentes alapanyagokat, ráadásul édesapja biogazda. A mindig csinos műsorvezetőnek Marci és Bence mellett nem sok ideje marad a szépségápolásra. Nagy hangsúlyt fektet az arcápolásra, soha nem fekszik le úgy, hogy ne mosná le a sminket. Régen hetente eljárt tornászni, ma erre már nem jut ideje. Néha engedélyez magának egy-egy kényeztető masszázst vérpezsdítés céljából. Amióta a televízióban öltöztetik, kevesebb ruha lóg a szekrényében. Néhány estélyi, a többi javarészt sportos öltözet. A gyerekek születése óta leszokott az elegáns kosztümökről.
  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top