nlc.hu
Életmód
Harmóniában otthon – Termállakások Zuglóban

Harmóniában otthon – Termállakások Zuglóban

Melyikünk ne álmodna egészséges életmódról, könnyen elérhetõ spa szolgáltatásokról? Viszont a mai rohanó világunkban ritkán van lehetõségünk hosszú hétvégéket eltölteni egy-egy wellnessközpontban.





Testünk és lelkünk kényeztetése már otthonunkban is hamarosan elérhető lesz.

Budapest egyik legkedveltebb területén, Zuglóban olyan lakások épülnek, melyek a wellnessfilozófiának tökéletesen megfelelnek.

Budapest legfiatalabb fürdője, a Paskál strand közelében épül a Cordia Thermal Zugló.

A Cordia Zrt. legújabb fejlesztése során egyedi módon használja fel a természet kincseit. Az itt épülő otthonok fürdőszobájában a termálvíz is elérhető lesz, egy harmadik csaptelepen keresztül.


A modern, egészséges életmódot helyezték előtérbe a tervezők, amikor megszületett a gondolat, hogy ezt a gyógyerejű vízforrást kihasználva tervezzenek otthonokat.







A tervek szerint a lakópark területén „Day Spa” centrumot is kialakítanak. Ez a Magyarországon még újnak számító szolgáltatás tartalmazza mindazon kényeztetési formákat, amelyeket egy wellnesshétvége során tapasztalhatunk, viszont nem kell elhagynunk az otthonunkat, és a kezelések, szolgáltatások bármikor elérhetőek az ott élők számára. Amerikában már nagy hagyománya van az ilyen jellegű rapid kúráknak. A masszázs, az oxigénterápia, a szauna, a szolárium, a különböző fürdőterápiák mindennapi életünk részévé válhatnak, ezzel kiszakadhatunk a megszokott rutinból, lesz egy csendes hely, ahol energiáinkat összpontosíthatjuk, és frissen, stresszmentesen, egészségesen telhetnek a mindennapok.





Az ingatlanpiaci megfigyelések azt mutatják, hogy ma már jóval tájékozottabbak, figyelmesebbek és igényesebbek a lakásvásárlók, befektetők, mint 4-5 évvel ezelőtt. Amennyiben egy lakópark különlegességekkel szolgál a vevőinek, azok a projektek jóval sikeresebbek is.

A Cordia Thermal Zugló tervezésekor fontos szempont volt az egészség előtérbe helyezése, a csendes, zöld lakókörnyezet megléte, amelyet Zugló biztosít a maga kétmillió négyzetméternyi zöld területével. A termálvíz közelsége, a Day Spa szolgáltatásai olyan kuriózumot biztosítanak a lakásvásárlók számára, melyeknek nehéz lesz ellenállni.

Itt valóban érvényesül a Cordia mottója: „Otthonok szívvel-lélekkel…”


Bővebb információ: www.cordia.hu






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top