nlc.hu
Életmód
Le a bundával!

Le a bundával!

Lehet, hogy vannak néhányan, akiknek a telet sikerült átvészelni, de most már nincs mese, itt a nyár. Végleg le kell, hogy kerüljenek a „bundák”.

Ha még eddig nem sikerült eldöntened, hogy te mivel szabadulsz meg tőle, itt az ideje, hogy elveszítsd a „szüzességed”.





Mert a szőr nem divat. Az egész nyugat-európai kultúra hadat üzent a testünket fedő szőrzetnek. Ami hódít, csak a gyönyörű sima és selymes láb, a kagylóra emlékeztető, makulátlanul csupasz hónalj, és a nem ritkán formára igazított bikinivonal.



Nem tudom te eddig mit használtál, de én borotváltam a lábam, mert féltem attól, hogy a gyntacsíkok lehúzása túl fájdalmas. Néhány napja viszont  sikerült elhatározásra jutnom.
Elveszítem a gyantaszüzességem!

Hogyan is csináljam?

Íme a legalapvetőbb lépések, de azért a használati utasítást te is mindenképpen olvasd el!

1. Mindig figyelj, hogy tiszta, száraz és sérülésmentes legyen a bőröd!









2. Melegítsd meg a gyantacsíkot a kezeid között, hogy megolvadjon.










3. Válaszd szét a két csíkot!


 










4. Helyezd a csíkot a felületre, a szőr növekedésével megegyező irányban simítsd néhányszor végig (lábnál térdtől a boka felé)









5. Egyik kezeddel feszítasd meg a bőrt, a másikkal pedi egy hirtelen mozdulattal rántsd le a csíkot a szőr növekedésével ellentétes irányba.


 




Látod? Ennyire egyszerű az egész!

Azért mielőtt használnád a terméket, tégy egy próbát!


Tényleg nem fáj?

Ezt azért én így nem mondanám. A gyantázás nem kellemes, mindenki tudja, de a kozmetikai ipar folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a „kínzást” minél könnyebbé tegye számunkra. A Veet hideggyanta csíkokat már-már a tökéletességig fejlesztették, így szinte mosolyogva foszthatjuk meg magunkat a ragaszkodó szőrszálaktól. Érzésben pedig csak annyi, mint amikor eltávolítunk egy ragtapaszt. Nincs szükség a kozmetikus segítségére, hiszen egyedül is percek alatt szexivé varázsolhatod magad.

Ennyit pedig megér az, hogy a férfitekintet megakadjon a formás, selymes vádlin. Ami pedig még fontosabb, hogy amikor véletlenül megérintik a bőröd, a puhaságát elismerő pillantás nyugtázza.






A következő 24 óra

A szőrtelenítés után töröld át a bőröd a gyantázás utáni törlőkendővel. Ez megóv a gyulladástól. A piros foltok és a szörbenövés ellen pedig próbáld ki a Veet szőrbenövésgátló krémet. A gyönyörű bőröd pedig magabiztosságot fog adni, gyönyörűnek és szexinek érezd magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top