nlc.hu
Életmód
veet leírások

veet leírások

Veet® pumpás szőrtelenítő krém
A tökéletesen sima bőr eléréséhez mi sem lehet egyszerőbb, mint az új Veet® Pumpás krémmel való szőrtelenítés. Speciálisan kifejlesztett adagolója segítségével a krém könnyen használható és elkerülheti vele a felesleges maszatolást. A pumpás kiszerelés segítségével a bőrre felvitt krém mennyisége tökéletesen kontrollálható.
Az új Veet® pumpás szőrtelenítő krém kétféle szexi illatban kapható:
Shea vaj és liliom varázsolja a száraz bőrt tökéletesen selymessé
Búzacsíra olaj és orchidea teszi az érzékeny bőrt hidratálttá és puhává





Veet® zuhanyozás közben használható szőrtelenítő krém
Minden nap selymesen sima bőrről álmodik minimális időráfordítás és kellemetlenség mellett?  Most olyan egyszerűen lehet selymesen sima bőre, mint amilyen egyszerű a zuhany alá állni. Az új Veet® zuhanyozás közben használható szőrtelenítő krém a különleges összetevőjének köszönhetően csodásan eltávoltíja a nemkívánt szőrt, mialatt Ön szokásos fürdőszobai rutinját végzi. Hidratló formulája olyan különlegesen vízálló, olajjal dúsított összetevőket tartalmaz, mely vízzel való érintkezés során lassan oldódik. A száraz szivacs puha, színes felével egyenletesen vigye fel a krémet bőrére, majd alaposan öblítse le a kezét.Várjon egy percet, majd ugorjon a zuhany alá!  2 perc múlva a szivacs fehér felével körkörös, masszírozó mozdulatot végezve távolítsa el a szőrt a bőrön maradt krémmel együtt és élvezze a selyem- és Aloe Vera kivonat által nyújtott hidratált és selymesen sima bőr érzetét. Mivel a krém feloldja a szőrt, nem marad kellemetlen kiütés vagy makacs szőrbenövés használata után, és bőre akár kétszer tovább marad selymesen sima szemben a borotválkozással.





Veet® 3 perces szőrtelenítő krém
A Veet® 3 perces szőrtelenítő krém 3 perc alatt eltávolítja a nemkívánt szőrt. A szőrtelenítő krém trükkje – csak meleg vízre és a könnyen nyomható krémtubusra van szüksége.Mivel a krém feloldja a szőrt nem pedig elvágja, ezért a nemkívánt szőr később nő vissza, mint borotválkozás után, és a szőrbenövés is kevéssé gyakori a krém használata után.





Veet® szőrtelenítőszett bikini vonalra
A bikinivonal kezelése szó szerint fájdalmas lehet. Hogyan kerülhetjük el a cseppet sem vonzó vágásokat, borotva okozta nyomokat? A Veet® szőrtelenítőszett bikini vonalra használatával ezen testfelület ápolása egyszerűen és fájdalommentesen megoldható otthoni kényelemben. Csak vigye fel a szőrtelenítő krémet, majd a spatula segítségével távolítsa el azt a szőrszálakkal együtt. Mivel a krém feloldja a szőrt nem marad kellemetlen kiütés, vagy makacs szőrbenövés használata után, és bőre akár kétszer tovább marad selymesen sima szemben a borotválkozással. A szett tervezésénél az érzékeny bőrt vettük figyelembe, kezdve a gyengéd szőrtelenítő készítménytől a kezelés után használandó különleges ceramidokkal dúsított hidratálón át. Elő a csinos fehérneműkkel és fürdőruhákkal! A Veet® szőrtelenítőszett bikinivonalra használatával bőre sima és szexi lesz, kihívásokra készen.

A doboz tartalma:
– 1db 50 ml-es szőrtelenítőkrém érzékeny bőrre
– 1 db 50ml-es gyengéd nyugtató krém
– 1 db spatula
Hatóidő:
– 5 perc
HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK | ÖSSZETEVőK






Veet® szőrtelenítő hab
Csak nyomja le a szórófejet, majd ugorjon a zuhany alá – ilyen kényelmesen valósíthatja meg most álmai selymesen sima bőrét a Veet® szőrtelenítő hab segítségével. A Veet® szőrtelenítő habot lágy állaga miatt könnyedén a megfelelő területre irányíthatja lecsöppenések nélkül. A flakon ötletes tervezésének köszönhetően pedig akár fejjel lefelé is tarthatja azt, így könnyebben szőrtelenítheti a nehezen elérhető testájakat is, mint például a láb hátsó részeit. A puha masszírozó szivaccsal pedig pillantok alatt eltávolíthatja a szőrszálakat. Próbálja ki a Veet® szőrtelenítő habot hidratáló Aloe Vera vagy Selyemkivonat változatban. Mindkét termék használata után bőre hidratált, friss,selymesen sima lesz.

A flakon tartalma:
1 db Veet® szőrtelenítő hab,
1 db szivacs

Hatóidő:
– 8 perc
HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK | ÖSSZETEVőK

Veet® Krém szőrbenövés ellen Segít megelőzni a piros foltokat és irritációt
Problémát okoz Önnek a gyantázást követő szőrbenövés, illetve az azzal járó bőrirritáció? A Veet szőrbenövés gátló krémmel ez már könnyen megelőzhető. A gyantázást követően naponta a szőrtelenített terület felületén, legyen az láb, kar, bikinivonal vagy hónalj, gyengéden a bőrbe masszírozva a szőr benövése már a múlté. A különleges krém szőlőkivonatot tartalmaz, mely gondoskodik a tökéletes hidratáltságról illetve arról, hogy bőre tökéletesen sima és foltoktól mentes legyen még szőrtelenítés után is.
Veet® Használatra kész hideggyanta szalagok
Nem kap időpontot kozmetikusánál, és nem akar addig várni, míg szőre megérett a gyantázásra? Gyors és hosszantartó megoldást keres, mely által bőre selymesen sima és szexi lesz? Nos, a Veet® használatra kész hideggyanta szalagokkal percek alatt ellenállhatatlanul sima lábakra tehet szert otthona kényelmében. Gyorsan és egyszerűen!

Az otthoni gyantázás a Veet® használatra kész hideggyanta szalagokkal gyors, egyszerű és problémamentes. A gyantacsíkot néhány másodpercig tenyerei között dörzsölve melegítse fel, majd simítsa fel lábára és végül húzza le. Most 3 különböző változat közül választhat a bőrtípusának megfelelőt. Mindhárom változat úgy lett kiválasztva, hogy kényeztető hatásával felkészítse Önt a nap kihívásaira.
Normál bőrre – frissítő mentakivonattal
Száraz bőrre – hidratáló papayaolajjal
Érzékeny bőrre – illatmentes, természetes összetevőkkel.
A normál és száraz bőrre való gyantaszalagokat 2 mm-es szőrszálakra terveztük, így nem kell addig várni, míg szőre megérik a gyantázásra. Csak gyantázzon és máris kész! Képzelje csak el – milyen kevés időt és energiát kell fordítani arra, hogy bőre akár 4 hétig selymes maradjon. Bárcsak az élet más része is ilyen sima lenne…

A doboz tartalma:
– Érzékeny bőrre – 12 db egyoldalas újrafelhasználható gyantaszalag
– Normál és Száraz bőrre – 12 db egyoldalas újrafelhasználható gyantaszalag
– 2 db gyantázás utáni törlőkendő

Hatóidő – nem kell előkészülni, a gyantaszalagok azonnal használhatók.
HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK | ÖSSZETEVőK





Veet® Használatra kész mini gyantaszalagok arcra és a bikinivonalra
Minden lánynak megbízható szépségápolásra van szüksége. Íme, a gyors, egyszerű, mini önbizalomnövelő, mely a kényes helyeken is gond nélkül szőrtelenít.
Nincs annál rosszabb, mint mikor megpillantja a csúnya kóbor szőrszálat – különösen, amikor már barátaival bulizik vagy randin van. Épp ezért lesz a Veet® Használatra kész mini gyantaszalag a legjobb barátnője. Kicsi, könnyen kezelhető mérete miatt semmi sem használható kényelmesebben az arc és a bikinivonal nehezen elérhető területein. A gyantázás még sohasem volt ennyire egyszerű! Csak simítson fel egy gyantaszalagot a bőrére, és egy hirtelen mozdulattal tépje le. Nincs előkészülési idő!
Mivel a gyantaszalagok nyugtató körömvirág kivonatot tartalmaznak, gyantázás után a bőre nem pirosodik be. Érzékeny bőrre is tökéletes. És mint minden Veet® gyanta esetében, az eredmény itt is hetekig tart. Veet® Használatra kész mini gyantaszalagok – ultragyors megoldás a selymesen sima, tökéletes bőrért.

A csomag tartalma
– 20 db egyoldalas újrafelhasználható gyantaszalag
– 4 db hidratáló törlőkendő

Hatóidő
– nem kell előkészülni, a gyantaszalagok azonnal használhatók
HASZNÁLATI UTASÍTÁSOK | ÖSSZETEVőK


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top