Életmód

Fogyasztókezeléseket tesztelünk

Igen, igen. Teljesen jól látható a címben a jelen idõ. Jelen idõben próbáljuk ki a legnépszerûbb fogyasztókezeléseket. Tekercselés, vákuumozás, köpölyözés, mustármagok, masszázs és ami mögötte van... Vigyázat, valóság!

Pár éve fogyasztókezelések garmadája közül választhatunk,

• ha már minden módszer befuccsolni látszik,
• ha az akaraterőnk valamilyen oknál fogva nem akar a szolgálatunkba állni,
• ha épp egy jó adag lendületre van szükségünk,
• és persze ha a pénztárcánk megengedi.





Mindent a diétáról: klikk ide! 
Bár azzal mindannyian pontosan tisztában vagyunk, hogy a végleges megoldás az életmódváltás, valamint hogy a mozgást, az egészséges ételeket, valamint a kiegyensúlyozott étrendet nem lehet kiváltani holmi bűbájos tekercsekkel,

de van az a helyzet, amikor:


• legjobb barátnőnk, legkedvesebb ellenségünk, legfelkavaróbb exünk (a kívánt rész aláhúzandó) esküvőjén észbontóan szeretnénk kinézni,
• életünk (legújabb) szerelme két repülőjeggyel állít haza a Kanári-szigetekre, és úgy kéne álljon rajtunk a bikini, mint Katiban a gyerek,
• szülés után szeretnénk, ha a férjünk ismét „azzal” a tekintettel nézne ránk,
• a tizenöt éves érettségi találkozóra királynőként szeretnénk bevonulni.

Mert ha ezen kitételek bármelyike együtt áll a pénztárca dundiságával, akkor tekercselnek minket centire, gyömöszölnek halomba, izzasztanak infraszaunában (most épp ideális, hiszen kint nagyon hűvös az idő, szinte üdítő egy kis hőkamra…), szurkálnak minket tűkkel a saját kérésünkre egy kis elektromossággal megspékelve.






Bár az ötlet adja magát – és többen kértétek is –, mégis most érkezett el a szerkesztőségben az „eddig és ne tovább” pillanata, hogy rettentő és átfogó oknyomozás tárgyává tegyük ezeket a kezeléseket. 


Teszteltünk mi már mindent, ami szembejött, alapozót, salátát, öblítőt, pudingot és frissítőkendőt, de most elszántuk magunkat, és úgy döntöttünk: beáldozzuk bájainkat.
Minden személyeskedés nélkül azt azért kijelenthetjük, hogy alapvetően van miből dolgoznunk – bár valószínűleg szinte nem találunk nőt, aki ne így lenne ezzel a kérdéssel –, nem szorultunk rá hozott anyagra.
Mostani akciónk azonban annyiban is rendhagyó, hogy folyamatában követhetitek a kezeléseket, mert minden teszter saját blogot fog vezetni az általa választott kezelésről. Ezáltal a hangvétel is egy kicsit személyesebb (kiderül, hogy mi is emberek vagyunk), és lépésről lépésre nyomon követhetitek a kúrák könnyebb és nehezebb pillanatait. Nem hirdettünk versenyt, nem mértünk szerkesztőségi „összkilószámot”, egyszerűen kíváncsiak vagyunk a kezelések működési mechanizmusára, közérzetünkre és persze állagunkra gyakorolt hatására.
Azt azért már elöljáróban elárulhatjuk, hogy minden kezeléshez tartozik egy javasolt diéta, mely megtartása nélkül a szolgáltatók nem vállalják a garanciát.









Ennyi bevezető után  jöjjön hát a rögvaló, a – mostanság oly divatos – szerkesztőségi reality show… Hogy már rögtön az elején legyen olvasnivalótok, kicsit igyekeztünk előre dolgozni (fogyni), ezért a blogokban találhattok már bejegyzéseket, de mostantól kezdve szinkronba kerülhettek a mérőszalagjainkkal.
Ha kedvetek és mondandótok van, nyugodtan éljetek a blog adta lehetőségekkel, szóljatok hozzá, kérdezzetek minket, s ha jólesik, bátorítsátok a tesztelőket.
Kalandra fel, kilókkal le!







Blogok:











Francia fogyi


Physiomins Paris Francia Fogyasztóközpont


1051 Budapest, Nádor utca 14. Telefon: 302-8085
www.physiomins.hu





 





Háj-báj, goodbye! 


MediFat® Wellness Club
1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5. II/7.
Dr. Gajdács Ágnes – 30/655-9676
info@medifat.hu  
www.medifat.hu










Vanilla Szépségszalon – fogyasztómasszázs
1036 Budapest, Bécsi út 67. Bejelentkezés: 06/1-250-8239
vanilla@pannongsm.hu
vanillaszalon.freeweb.hu






 




Tóth Éva – természetgyógyász, fülreflexológus
1082 Budapest, Köztársaság tér 13. Tel: 06/70-554-3939

 


 

 






Ayurveda Szépség & Egészség Központ
1133 Budapest, Pozsonyi út 54. V/3
(36)-1-789-4953; (36)-30-521-5265
ayurveda@chello.hu


 








High-Care Weyergans Oktató központ
1055 Budapest, Balassi B. u. 19.
Tel.:(1)331-0149 www.high-care.hu


 





 








 








 






Vanilla
1036 Budapest,
Bécsi út 67.
Bejelentkezés: 06/1-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top