Életmód

Új õszi adidas nõi kollekció!

Elõfordult már veled is, hogy sportolás közben szinte megszûnt a világ körülötted? Ez a testmozgás egyik nagy elõnye, hogy ha igazán belefeledkezünk, zavartalanul koncentrálhatunk arra, ami igazán fontos: magunkra!





A szinte észrevétlen összpontosításhoz pedig nem árt, ha sportruhánk tökéletesen illik hozzánk, segíti a mozgásunkat, és még divatos is. Az adidas új, őszi kollekcióját épp ezen szempontok szerint tervezték!

Szépek és okosak is!

Az, hogy a modellek maximálisan figyelembe vegyék a női anatómiát és kiemeljék nőies vonalaid szépségét, szinte alapkövetelmény az adidasnál. Ezek után jöhet csak a ráadás, a sok okos apró megoldás. Ilyen például az úgynevezett mesh betét, mely olyan helyeken található, ahol leginkább elősegíti az izzadság elpárolgását és a test hűtését. Az úgynevezett TechFit anyag izmaid mozgását, a ClimaCool technológia a testhőmérsékleted optimális szinten tartását, ClimaLite technológia pedig nedvesség- és hőelvezetést segíti elő.

Praktikum és divat, egyben!

Kellemes meglepetés lesz felfedezni azokat a részleteket, melyekről valójában meg is feledkezünk majd sportolás közben, hiszen épp ezért találták ki őket… Ilyenek a belső, rejtett patentok, az elasztikus részletek, a kenguruzsebek. Kedves meglepetés az audiozseb, ahol könnyedén elfér a sport közbeni zenehallgatáshoz szükséges mobiltelefon vagy mp3-lejátszó.








Mozogj és pihenj az adidas új kollekciójával!

Nyerj belépőt barátnőddel együtt a november 10-i adidas Mozdulat napra az A1 Wellness Material és Óbuda termébe, ahol különböző mozgásformákat próbálhattok ki profi edzők vezetésével! Vagy inkább kétszemélyes wellnesshétvégét szeretnél a bükfürdői Hotel Caramellben? Kattints a www.adidas.hu/mozdulat oldalra, és kiderül, mit kell tenned, hogy nyerj!

Fedezd fel az új őszi adidas kollekciót! »


 




 


 






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top