nlc.hu
Életmód
A Zone Romantika tévésztárokat keres a képernyõn és a nézõk között

A Zone Romantika tévésztárokat keres a képernyõn és a nézõk között

A Zone Romanticán Tévésztár kerestetik! címmel október 1-én hétfõn új sorozat indul.




Ebben az izgalmas valóságshow-ban 12 versenyző küzd azért, hogy ő kapja meg a vágyott szerepet egy ismert tévésorozatban.

A kiszavazást követően minden héten egyvalakinek el kell hagynia a házat, és fel kell adnia dédelgetett álmait, hogy ő lesz a televíziónézők kedvence.

A Tévésztár kerestetik! című sorozat októberi indulása alkalmából a csatorna játékot hirdet, amelynek nyertese egy egész napos szépség-programban részesül.

A Zone Romantica promóciója során azon hölgyek jelentkezését várja, akik szívük mélyén mindig reflektorfénybe vágytak. A játékban való részvétel feltétele vagy egy fotóval ellátott írás, vagy saját készítésű videofelvétel, amelyben a nevező megindokolja, hogy miért épp ő érdemli meg a sztároknak kijáró kényeztetést.
A legmeggyőzőbb rövidfilmeket, írásokat a www.zoneromantica.tv/beastar  weboldalon közöljük, ahol az idelátogatók szavazhatnak, hogy melyiket találják a legjobbnak. A legjobb/leghitelesebb/leghumorosabb színészi alakítást, legmeggyőzőbb érvelést egynapos luxus bánásmóddal díjazzuk.

A nyertes egy spa központban regenerálódhat, majd nemzetközi imázs-tervezőnk és smink tanácsadónk Lyn de Gara (www.lyndegara.hu ) divatos sminket és frizurát készít neki, és személyre szabott szépség-tanácsokkal látja el.


“A Zone Romanticánál hiszünk abban, hogy minden nő megérdemelné, hogy tejben-vajban fürösszék. Ezért lehetőséget adunk, hogy a szerencsés nyertes egy napig sztároknak kijáró bánásmódban részesüljön, és a szépségipar legjobbjai keressél a kegyét” – mondja Nagy Gabriella, a Zonemedia Magyarországért felelős PR és Marketing menedzsere.







Nézőink a jelentkezésüket 2007, október 1. hétfőtől küldhetik be a www.zoneromantica.tv/beastar oldalán feltüntetett e-mail címen, vagy levélben a Budapest 1054 Szabadság tér 7. Bank Center Platina Torony, V. emelet – levelezési címre. A nyertes kihirdetésére november 12-én, hétfőn kerül sor.

A Zone Romantica-ról
A Zone Romantica csatorna 1998 óta sugároz Közép-Kelet Európában és a Közel-Keleten, összesen 20 különböző régióban. Korábban Romantica csatorna néven ismerhettük, de a csatorna 2006 júniusában arculatváltáson esett át. Azóta Zone Romantica néven működik és mára már 6 millió háztartásban fogható. A csatorna teljes mértékben alkalmazkodik a helyi célközönség igényeihez, és egyedi műsorokkal igyekszik szórakoztatni széleskörű nézőközönségét a hét minden napján, a nap 24 órájában.

A Zonemedia-ról
A londoni székhelyű Zonemedia a tematikus tévécsatornák egyik vezető, nemzetközi műsorszolgáltatója, képviselője és terjesztője. Az 1991-ben alapított társaság 18 irodával és stúdióval rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban, Ázsiában és Latin-Amerikában.
A Zonemedia hat, saját tulajdonú tematikus csatornát üzemeltet: a Zone Reality-t, a Zone Europa-t, a Zone Romantica-t, a Zone Club-ot, a Zone Horror-t és a Zone Fantasy-t, melyek 125 országban, 22 nyelven érhetők el, és fizetős előfizetőinek száma meghaladja a 250 milliót. A Zonemedia emelett sikeres kábelcsatorna-képviseleti tevékenységet is folytat, amelynek keretében jelenleg több mint 30 nemzetközi csatorna képviseletét látja el. Ügyfelei közé tartozik a Viacom, a Turner, a Hallmark, MTV, Discovery és a Eurosport. A Zonemedia műsorterjesztési üzletága műsorformátumokat, sorozatokat és speciális műsorokat vásárol a világ vezető gyártóitól.

A Zonemedia 90%-os tulajdonosa a Chellomedia, amelyet a Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB, LBTYK) birtokol. A Liberty Global a világ vezető nemzetközi kábel-, és tartalomszolgáltatója, amely közvetlen és kapcsolt informatikai, kommunikációs, és szórakoztató területeken nyújt videó-, hang- és internet szolgáltatásokat. 2006. június 30-tól a Liberty Global a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú szélessávú kommunikációs hálózatot üzemelteti, amely a világ 17 országában (Chile, Ausztrália, Japán és európai országok), 13 millió előfizetővel rendelkezik. Kínálatában többek között olyan jelentős üzleti- és tartalommegoldások szerepelnek, mint a Japánban működő Jupiter TV, vagy az európai Chellomedia.

Látogass el a honlapra! www.zonemedia.net  







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top