nlc.hu
Életmód
Gigyi-gagyi karácsony

Gigyi-gagyi karácsony

Csak ámulunk-bámulunk, mi minden világ csodája kerül elõ a karácsony ürügyén. A szaxofonozó Mikulástól a futófénnyel díszített autós karácsonyfáig minden! Kifogyhatatlan a gigyi-gagyiságok tárháza!





Valljuk be, azért szeretjük mi ezt a néha vad, néha szupergiccses, néha gyermeteg bóvliözönt. Az aluljárókban, a piacokon biztosan te is rácsodálkoztál már néhány kivételes darabra. Az utóbbi években gazdagodott a kínálat az újabb lelőhelyek, a kínai üzletek megjelenésével. A kínai ipar időnként erőteljesen ötvözi a mi európai Mikulásunkat a távol-keleti kultúra néhány emblematikus figurájával. Igazán borzongató a végeredmény!

Őrület, mi van ilyenkor! Gondoltál már erre?


Itt az alkalom! Ragadj fényképezőgépet, fogd a telefonod, és fotózd, amitől jókedved lett, vagy amire rácsodálkoztál, vagy amitől dühös lettél! Fotódat töltsd fel az oldalunkra, mutasd meg másoknak, lássuk, milyen csuda dolgokat hoz nekünk idén a Mikulás és a Jézuska!





Fotót itt tudsz feltölteni! »

Itt tudod megnézni a már feltöltött képeket! » 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top