nlc.hu
Életmód
Hogyan válhatsz vonzóvá és kicsattanóan egészségessé?

Hogyan válhatsz vonzóvá és kicsattanóan egészségessé?

A továbbiakban elárulom azt a titkot, hogyan õrizheted meg egészséged az idõ elõrehaladtával, és mindemellett hogyan lehetsz vonzó környezeted számára.

A kérdésre egész egyszerűen a válasz: a fényterápia.
És hogyan? Szoláriummal!

Bizony-bizony!

Tudtad például, hogy az UV-sugárzás által termelt D-vitamin megelőzi a csontritkulást, amely mára világszerte népbetegségnek számít?

Ez még nem minden!

A D-vitaminnak bizonyos rákfajták megelőzésében is fontos szerepe van: pl. mell-, vastagbél- és prosztatarák. A D-vitamin továbbá biztosítja a szervek és a csontozat megfelelő kalciumellátását.

Most, hogy megfelelően elláttuk a szervezetedet vitaminnal, lássuk, hogyan tehetsz még többet egészségedért, és miképpen lehetsz vonzóbb!






Tudományosan bizonyított tény, hogy az UV-sugárzás növeli a testi és szellemi teljesítőképességet. Így a tanulást és a munkát is jobban bírja majd szervezeted egy kis fényfürdő után.

Általános kedélyjavító hatásáról még nem is beszéltünk, továbbá az UV-fény csökkenti a depressziót.

Van itt még pár dolog, amelyre biztos nem gondoltál, amikor szoláriumozni mentél! Például hogy a szívre és a keringési rendszerre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően javítja az általános közérzetet. Meggyőző, nem?

Kozmetikusok is ajánlják, hiszen különböző bőrgyógyászati panaszokra is jó hatással van, pl. akne és neurodermatitis gyógyítása.

Mindezen csodálatos dolgok mellett csökkenti a magas vérnyomást és erősíti az immunrendszert.

Most, hogy magadban hordozod az egészség megőrzéséhez szükséges információtömeget, elárulom, milyen előnye származik a külsődnek a szoláriumozásból.






Ha te is azok közé az emberek közé tartozol, aki már ébredt nem éppen makulátlan arcbőrrel, akkor most meghívlak a legközelebbi szoláriumstúdióba.
Ugyanis nem elég, hogy a szolárium gyönyörű barnaságot kölcsönöz bőrödnek, még különféle bőrproblémákra is megoldást nyújt. Ha tehát nem vagy megelégedve a tükörből visszakacsintó önmagaddal, próbáld ki e fényterápiát! Garantáltan egy új arc fog visszamosolyogni rád a tükörből, miután kijöttél a szoláriumból.

Lehet, hogy közhely, de mint tudjuk: ép testben ép lélek.
Itt pedig ezt a két dolgot díszdobozban, egyszerre kapod.

Kinek ne érne meg mindez egy próbát?

Most, karácsony közeledtével egyre fontosabb, hogy testileg-lelkileg kiegyensúlyozottá válj! Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, és egy kis örömet, törődést ajándékozni.
Fontos tudnod, hogy e fényterápiát otthoni környezetedben is alkalmazhatod. Lepjétek meg magatokat a pároddal, családoddal karácsonyra ezzel a szeletnyi egészséggel.

Csak neked összeállítottunk egy olyan honlapot, ahol megtalálhatod mindazt, ami az otthoni szoláriumozáshoz és egészséged megőrzéséhez kell.
Kíváncsiságod itt csillapíthatod: http://www.otthoniszolarium.hu/

Kérdéseiddel bátran fordulj az egészséges szoláriumozás megtestesítőjéhez, a Hollandimpex Kft.-hez!

Címünk: 1181 Budapest, Üllői út 505.
Tel: (+36 1) 291 0009
Mobil: (+36) 30 931 5362
E-mail: info@hollandimpex.hu
Web: http://www.hollandimpex.hu/






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top