Életmód

Mindenkinek legyen egy színe!

A HP megújította kellékanyag portfólióját, hogy az ügyfeleknek nagyobb választási lehetõséget és jobb ár-érték arányt nyújtson, valamint hogy egyszerûsítse a beszerzésüket az üzletekben és az online vásárlásoknál.

A vásárlók igényeire vonatkozó részletes felmérés egyik eredménye, hogy a vevők a tintapatronok beszerzésekor a nyomtatási igényeiknek megfelelő, nagyobb választási lehetőséget akarnak, mert egy bizonyos tintamennyiség nem lehet optimális mindenkinek.

HP Standard Print Cartridges, azaz normál tintapatronok
A HP a viszonylag ritkán és csak kis mennyiségben nyomtató, elsősorban az alacsony árra koncentráló felhasználóknak szánja normál töltetű festékkazettáit. A speciális HP Vivera tintának köszönhetően garantált a kiváló minőség – pénztárcabarát áron! Az eredeti HP tintapatronok ugyanis már 2490 forintos ártól elérhetőek.







 
HP Value Print Cartridges, azaz gazdaságos tintapatronok
Azoknak a felhasználóknak, akik gyakran és nagy mennyiségben nyomtatnak, és ebből fakadóan a működési költségek folyamatos alacsonyan tartásában és a ritkább kellékanyagcserében érdekeltek, a HP a gazdaságos tintapatronokat ajánlja. A HP Vivera tintával töltött gazdaságos festékkazettákkal akár 55 százalékos megtakarítás is elérhető.







HP Specialty Print Cartridges, azaz speciális patronok
A fejlett technológiát képviselő új, speciális HP patronok növelik a nyomtató teljesítményét, így a létező legjobb eredményt nyújtják az olyan, az átlagosnál sokkal speciálisabb igények esetén, mint az otthoni fotónyomtatás.






Egyszerűbb választás a kiskereskedelmi üzletekben
A HP a kiskereskedelmi üzletekben a tintaválasztást megkönnyítő útmutatókkal (ún. kompatibilitási táblázatokkal) segíti a vásárlókat. Ezek az eszközök jelentősen megkönnyítik az értékesítő partnerek munkáját, mivel segítségükkel jóval egyszerűbbé válik a festékkazetták közötti eligazodás.

Két évtizedes fejlesztés
Ez a jelentős stratégiai lépés jelzi a HP elkötelezettségét az ügyfelek nyomtatási igényeinek kielégítése és a megfelelő kellékanyag-választék megteremtése iránt.





Néhány információ a HP-kellékanyagokról

• A HP évente 1 milliárd dollárt költ nyomtatási és képalkotási termékeinek kutatására és fejlesztésére, amelynek az eredménye világszerte több mint 12 ezer bejegyzett szabadalom, amelyek közül 4 ezer vonatkozik a kellékanyagokra.

• A HP mérnökei és tudományos munkatársai átlagosan 12 ezer órát fordítanak egy-egy tinta tökéletesítésére. A tesztelés és az optimális összetétel kialakítása közben 22 ezer liter tintát használnak el.  
Néhány szó a HP Vivera tintákról

A HP Vivera tintákat kifejezetten a HP tintasugaras nyomtatókhoz tervezték, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy a HP speciális fotópapírjain olyan rendkívül magas minőségű fotókat nyomtassanak, amelyek generációkon át ellenállnak a fakulásnak. A HP Vivera tinták kivételes teljesítménye alapvetően két dolognak köszönhető.

1. Különleges alkotórészek és ezek egyedülálló összetétele: a szabadalmaztatott HP Vivera tintákat kifejezetten azoknak a nyomtatási jellemzőknek megfelelően tervezték, amelyek a legfontosabbak a vásárlóknak.
2. Kivételes tisztaság: a precízen szabályozott tisztaságú alkotórészek és a szigorú gyártási folyamatok biztosítják a HP tinták megbízhatóságát és optimális teljesítményét.


A HP feltünteti tintapatronjain az oldalkapacitást

2007 őszétől a HP feltünteti tintasugaras nyomtatópatronjainak csomagolásán az ISO-szabvány szerinti oldalkapacitást. Tudjuk, hogy az ügyfelek számára a kinyomtatható oldalak száma az egyik legfontosabb tényező. A múltban ezt nehéz volt meghatározni – mégpedig két fő ok miatt. Először is, a különböző nyomtatási rendszerek másként használják fel a tintát, így a patronban található tinta mennyiségéből nem mindig állapítható meg megbízhatóan, hány oldalt vagy nyomatot lehet az adott patronnal készíteni. Másodsorban minden gyártó a saját módszere szerint mérte a tintakapacitást, így a felhasználók nehezen tudták összehasonlítani a megadott értékeket.

A HP egy ideje a webhelyén is tájékoztat tintapatronjai oldalkapacitásáról (www.hp.com/go/pageyield).

A HP tisztában van az ügyfelek nyomtatási szükségleteinek sokszínűségével, ezért sokféle nyomtatási rendszert kínál eltérő képességekkel, illetve a bekerülési és üzemeltetési költségek különféle kombinációival. A választási szabadságot átláthatósággal és kimagasló használati értékkel ötvözve a lehető legszínvonalasabb kiszolgálást biztosítjuk ügyfeleinknek.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top