Életmód

A méhnyakszűrés életet menthet!

Magyarországon a nőgyógyászati szűrések elhanyagolása miatt ma mindennap meghal egy nő méhnyakrákban, mert sajnos még mindig sokan vannak, akik nem vesznek részt rendszeres méhnyakszûrésen, pedig az sokszor életmentô lehet.

A méhnyakrák hosszú évek alatt fejlődik ki és a folyamat beindításához a human papiloma vírus tartós jelenléte szükséges. Ennek a vírusnak minden szexuálisan aktív nő ki van téve, a védőoltás és a méhnyakszűrés együttes alkalmazása azonban csaknem 100%-os védelmet nyújt a betegség ellen.

Az egészséges életmódhoz a szűrőprogramokon való részvétel is hozzátartozik.

Ajándék Marie Claire előfizetés!

A Marie Claire magazin a rákszűrés fontosságára hívja fel a figyelmet legújabb akciójával: a méhnyakszűrésen való részvételért most kéthavi Marie Claire előfizetés jár ajándékba.

Ha a Második Nemzetközi Méhnyakrák Megelőzési Hét kezdetétől, azaz január 20-tól méhnyakszűrésen veszel részt, kérd orvosodtól a védőoltásról szóló tájékoztatót! Majd küldd vissza kitöltve, az orvos által aláírva és lepecsételve a kupont március 10-ig, és ajándékba kapsz két hónapra szóló ingyenes Marie Claire előfizetést!

A Marie Claire februári számában kéthavi ingyenes elôfizetésre szóló kupont találsz, melyet a weboldalról is letölthetsz: katt ide!

(A kuponért gördítsd le az oldalt és a jobb alsó sarokban találhatod a nyomtatható verziót.)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top