Életmód

Tavaszi zsibongás. Természetesen. Egészségesen.

A gyerekek alig várják a tavaszi szünet kezdetét. Már csak néhány hét, és a borongós téli napok után ismét a szabadlevegőn játszhatnak, sportolhatnak. Lassan megindulnak a családi, baráti és iskolai túrák is.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a tavaszi időszakban fokozott vitaminbevitelre van szükségük. Nemcsak az egészségtudatos nevelés, hanem jól felfogott érdekünk is, hogy gyermekünk ne betegedjen meg az első tavaszi szellőben, ezért vitaminokkal erősítjük ellenálló képességüket.

Mit tegyünk?
A legjobb, ha a vitaminokat, rostokat és ásványi anyagokat gyermekeink természetes formában fogyasztják. Ebben segítenek a gyümölcslevek nemcsak a családi étkezések alkalmával, hanem a napi tevékenységek közben is.

Az uzsonnacsomag részeként az iskolában vagy az egyik zsebbe dugva az udvari játékok közben a 2 deciliteres dobozos juice-ok nemcsak a gyerekek szomját oltják, hanem egészséges táplálékot is nyújtanak.

Ma már annyiféle gyümölcslé kapható, de melyek a legjobbak?
Minél magasabb gyümölcstartalommal rendelkezik egy termék, annál nagyobb a vitamintartalma is. Emellett fontos, hogy hozzáadott cukrot vagy tartósítószert ne tartalmazzanak.

A 100%-os gyümölcslevekben találhatóak rostok, ásványi anyagok és természetes vitaminok. A C-vitamin akkor a leghatékonyabb, ha természetes formában fogyasztjuk.

A MILD termékek csökkentett savtartalommal rendelkeznek, így az érzékenyebb gyomrúak is fogyaszthatják. Az íz pedig ízlés dolga, „igya a gyerek, amit szeret!”

A hohes C gyümölcslevek nagy gondossággal, odafigyeléssel, 100%-os gyümölcstartalommal készülnek és természetes C-vitamint tartalmaznak azért, hogy mindannyiunk számára a lehető legmegfelelőbb és a lehető legjobb vitaminbevitelt és természetesen egészséges táplálékot nyújtsanak.

Így gyermekeinknek a legnagyobb törődést és legjobb gondoskodást adhatjuk játék közben is.

Természetesen. Egészségesen. hohes C

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top