nlc.hu
Életmód
Természetes külső-belső egészség tavasszal

Természetes külső-belső egészség tavasszal

A kikelet beköszöntével testünk-lelkünk feltöltődést kíván. A gondos ápolás, a kozmetikumok mellett belső ragyogásunkra is oda kell figyelnünk, hiszen a csillogó szemek és a tökéletes kisugárzás többet jelentenek környezetünk számára, mint a külsőségek.

Ahhoz azonban, hogy belső erőnk és egészségünk is tökéletes legyen, bensőnket is ápolni kell. Az egészséges táplálkozás az egészségtudatos életmód része, hogy megadjuk önmagunk és környezetünk számára a legjobbat, így olyan termékeket keresünk, amelyek legalább olyan gondossággal és odafigyeléssel készülnek, mint amit mi magunk is elvárunk, és amelyeket mi is szívesen adunk másoknak.

Azok, akik tudatosan készülnek a tavaszi fáradtság elleni harcra, és fontosnak tartják, hogy szervezetük számára a lehető legjobbat nyújtsák, alaposan megfontolják, hogy a vitaminválaszték melyik elemét, a bevitel milyen formáját válasszák. Ilyenkor nem elegendő a szokásos adag, kicsit nagyobb törődésre, több figyelemre van szükség. A tavaszi napsütésre, a napból áradó energiára szomjazik a bőrünk.

Szervezetünk pedig vitaminokért kiált! De nem mindegy, mit és hogyan…

A gyümölcslevek fogyasztása nagymértékben segíti a természetes regenerálódást. Fontos, hogy a téli időszakban lerakódott méreganyagok gyorsan és hatékonyan tisztuljanak ki belőlünk. Ehhez járulhatnak hozzá a 100%-os gyümölcslevekben található rostok, ásványi anyagok és természetes vitaminok. A C-vitamin hatásaival fontos társunkká válik ebben az időszakban, ám akkor képes erre a leghatékonyabban, ha természetes formában visszük be azt. Ha eddig nem is tettük, most fokozottan kell figyelnünk arra, hogy a választott termékek hozzáadott cukrot és tartósítószert ne tartalmazzanak, ezáltal is elősegítve a felhalmozott méreganyagok mennyiségének csökkentését.

 

A hohes C gyümölcslevek nagy gondossággal, odafigyeléssel, 100%-os gyümölcstartalommal készülnek azért, hogy mindannyiunk számára a legmegfelelőbb és legjobb vitaminbevitelt és természetesen egészséges táplálékot nyújtsanak.

Természetesen. Egészségesen. Hohes C

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top