Életmód

Akarj róla beszélni

Miért? Azért, mert Téged is érint, mert nagyon is Rád tartozik, igen, Veled kapcsolatos, és Érted van. De miért? Hogy boldog legyél.

A világ bármely részén élhetsz, bármilyen korú lehetsz, bármilyen munkád lehet, és bármilyen életszakaszodat élheted, egy dologban mindannyian egyformák vagyunk: az egészségünk kérdésében. Tény, hogy annyit hangoztatta már a világ, mégis beláthatod, hogy semmi sem fontosabb, mint az, hogy egészséges legyél.

Igen, tudom, hogy mindenhonnan ez ömlik Rád: ezt tegyél, ezt egyél, ezt vegyél, és egy idő után, ha belegondolsz, akkor rájössz, hogy egész napodat kitölthetné, hogy minden jó tanácsot kivitelezz. De kinek van minderre ideje, és van-e valójában olyan megoldás, amely átfogó segítséget nyújt, és illeszkedik a mindennapjaidhoz?

Érzed, hogy fáradt, kimerült vagy, eddig nem látott tüneteket produkálsz, tudod, hogy valami nincs rendben, nem úgy működik, ahogy kellene. Igen, egyszerű azt mondani, hogy a stressz miatt van, de ha belegondolsz, akkor rájössz, hogy ezeket az apró jeleket a szervezeted küldi. Igen, online van, és így „e-mailezik” Neked. Már csak dekódolni kell a levél – pontosabban itt levélhadjáratot kellene írni – tartalmát.

Felborult a bélflórád egyensúlya. Hogy miért? Beteg is voltál nem olyan régen, állandó stresszben élsz, alig eszel, és azt is amit éppen találsz alapon.

De valójában mekkora a baj? Hát, ha azt vesszük, akkor igenis nagy, mert egy olyan probléma lépett fel, amelyre ha nem figyelsz oda, akkor ok-okozati összefüggésben később egyéb betegségek is megjelenhetnek.

A tények:

A bélflóra egyensúlyának felborulását sokszor nem is kísérik látványos tünetek, de az apró kis jelek egyértelműen jelzik, hogy károsodott. Lássuk be, hogy a hasfájás, a puffadás, a hasmenés és a hányinger mind-mind olyan tünetek, amelyek hátterében az emésztőrendszer felborult egyensúlya áll.

Hathatós, de mégis kíméletes módszerre van szükség a bélflóra helyreállításához. Elismert ma már, hogy a joghurtok jótékony hatást fejtenek ki, de gyorsabb eredményt érhetünk el probiotikumos készítmények alkalmazásával.

A segítőtárs

A mondás úgy tartja, hogy a bajban ismerszik meg a jó (igaz) barát. Hogy ki ő? Egy természetes eredetű probiotikum, a Lactobacillus reuteri, egy tejsavbaktérium, amely a szervezetbe jutva az emésztőrendszerben megtelepszik, és regenerálja a bélflóra működését. A BioGaia alkalmazásával nő az emésztés hatékonysága, a szervezetben lévő káros baktériumokat elpusztítja, és tamogatja az immunrendszerünket.

Egyszerű, természetes megoldás, egy apró lépés önmagunkért és az egészségünkért!

www.biogaia.hu

 

A BioGaia, Lactobacillus reuteri, egy természetes eredetű probiotikumot tartalmazó rágótabletta, amely támogatja az immunrendszert, segít helyreállítani a bélflóra egyensúlyát.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top